Babci kérdése:
Ez szerintetek mitől lehet? ) A többi lent
Figyelt kérdés
Vasarnap reggel kellett volna megjönnie de nem jött . Hétfőn csináltam egy tesztet az halvány pozitiv lett . Kb akit vettem észrevételeit, hogy jobb oldalon a hasamban van egy hosszúkás csomot kb 4-5 cm ami mozog ha nyomom és feszül a hasam . De van amikor keresem és semmi nincs ott . De elég sokszor feszül ott a hasam , és nyilak gát . A csomo meg hol ott van hol nem . Van miomam de azt mondjak az nem lehet . Mi lehet ez ???? Volt valakinek hasonló ? Ugye nem mehen kivuli terhességet jelez ??? Hétfőn megyek dokihoz !2013. jún. 7. 17:27
1/1 anonim válasza:
Nagyon szeretnek neked segiteni, de az igazsag az, hogy lehetsz terhes, de a csomot amit etzel nem okozhatja a terhesseg. Mindenkeppen orvos kell, hogy megvizsgaljon! Igy te is megnyugadhatsz es tobb informaciohoz jutsz mintha mi itt talalgatnank vagy a "fraszt" hoznank rad! Oszinten nekem semmi hasonlo tunetem nem volt a terhesseg elejen (leszamitva a pozitiv tesztet) es a kemenyedes is csak kesobb jelentkezett. Remelhetoleg semmi komoly! Ha pedig babas vagy akkor gratulalok es boldog babavarast! Kitartas es legy eros!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!