Vannak itt 15-18 eves anyukak?
15. éves anyuka? Na az is szép lehet.
Őszintén teljesen mindegy mit mondasz, így is úgyis kiakadnak. Majd az idő megkönnyíti.
19 éves vagyok,és 11 hónapos lesz a kislányom. Megfelelő védekezés mellett estem teherbe.A párommal 3,5 vagyunk együtt,kitartott mellettünk.Nem gondoltam volna,hogy velem ez előfordulhat,szerettem volna továbbtanulni,céljaim,terveim voltak,de így sikerült.Első perctől kezdve tudtam,hogy meg fogom tartani,mert mindig is szerettem volna babát -csak kicsit később:D-
A szüleim mindenben támogattak,segítettek,nélkülük nem tudom mit kezdenénk.A nagyszüleim által örökölt lakásba költöztünk.Nem könnyű ez tény,de nagyon imádom a kincsemet,egy tündér,egyáltalán nem bánom,hogy így alakult,az apukája is teljesen odavan érte,nem csapong ki stb. Bár van,hogy néha kb. havonta egyszer nagyszülők vigyáznak rá este,mi pedig elmegyünk,na nem bulizni,hanem moziba,barátokkal egy étterembe.Jó nevű gimibe jártunk,viszonylag értelmesnek mondom magunkat,így a társaságunk is az :) Most vagyok elsőéves az egyetemen,anglisztikát tanulok,levelezőn.Tavaly nagy pocakkal érettségiztem.Bár van,hogy úgy érzem megroskadok minden pillanatát élvezem ennek az egésznek,de tényleg,ha nagyszülők nem lennének nagyon nehéz lenne,most vigyáznak rá,ha vizsgázok,netán el vagyok havazva.Félreértés ne essék nem a nagyszülőknek szültem,ha velük a kapcsolat nem olyan lenne,mint amilyen más döntés alakult volna (anyagi segítség nélkül nem tudnánk nevelni,én kapom a GYES-t és a családit a párom egyetemista mellette dolgozik,de ez csak 50 ezer forint.)
A családom volt a fontos,ők támogattak,a környezet nem érdekelt,legalább kiderült kik az igazi barátaim,és igen vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!