Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 15-18 eves anyukak?

Vannak itt 15-18 eves anyukak?

Figyelt kérdés
Ha igen ti hogy kozoltetek a szuleitekkel illetve ok hogy fogadtak?Valamint hogy reagalt ra a kornyezetetek?
2013. jún. 7. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

15. éves anyuka? Na az is szép lehet.

Őszintén teljesen mindegy mit mondasz, így is úgyis kiakadnak. Majd az idő megkönnyíti.

2013. jún. 7. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Barátnőm 14 évesen szült. Nem látszott rajta, hogy terhes, senki nem is vette észre, nem is mondta senkinek, jó ideig ő maga sem tudta, hogy terhes. Egyik nap otthon maradt, azt mondta a szüleinek fája feje. A szülők elmentek dolgozni, 11 órakor felhívta az anyját, hogy azonnal jöjjön haza mert szül. Anyuka hívta apukát, rohantak haza, hívták a mentőket, mert valóban szült a lányuk. Mire a szülők és a mentők oda értek már kint volt a baba. Ma már 11 éves a fia. A gyerek apja még a terhesség közben lelépet, utána sem érdeklődött a gyerek felől, külföldre költözött. A lány szülei nevelték nagy részt a gyereket, és a lány inkább olyan "nővér" szerepet játszott, játszik most is. A lány soha nem bánta meg, hogy szült. Viszont azóta sincs rendes párkapcsolata, még mindig otthon laknak a szülőknél, de tisztességesen nevelik a gyereket. A történet pikantériája, hogy a gyerek tiszta apja külsőleg, így soha nem lehet őt elfelejteni. Mai napig nem értem, hogy történhetett ez meg. Mert rendes, diplomás szülők, egyke gyerekkel. Egész terhesség alatt együtt lógtunk, együtt jártunk tesi órára, soha soha nem jutott eszünkbe, hogy terhes lenne egyikünk.
2013. jún. 7. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

19 éves vagyok,és 11 hónapos lesz a kislányom. Megfelelő védekezés mellett estem teherbe.A párommal 3,5 vagyunk együtt,kitartott mellettünk.Nem gondoltam volna,hogy velem ez előfordulhat,szerettem volna továbbtanulni,céljaim,terveim voltak,de így sikerült.Első perctől kezdve tudtam,hogy meg fogom tartani,mert mindig is szerettem volna babát -csak kicsit később:D-

A szüleim mindenben támogattak,segítettek,nélkülük nem tudom mit kezdenénk.A nagyszüleim által örökölt lakásba költöztünk.Nem könnyű ez tény,de nagyon imádom a kincsemet,egy tündér,egyáltalán nem bánom,hogy így alakult,az apukája is teljesen odavan érte,nem csapong ki stb. Bár van,hogy néha kb. havonta egyszer nagyszülők vigyáznak rá este,mi pedig elmegyünk,na nem bulizni,hanem moziba,barátokkal egy étterembe.Jó nevű gimibe jártunk,viszonylag értelmesnek mondom magunkat,így a társaságunk is az :) Most vagyok elsőéves az egyetemen,anglisztikát tanulok,levelezőn.Tavaly nagy pocakkal érettségiztem.Bár van,hogy úgy érzem megroskadok minden pillanatát élvezem ennek az egésznek,de tényleg,ha nagyszülők nem lennének nagyon nehéz lenne,most vigyáznak rá,ha vizsgázok,netán el vagyok havazva.Félreértés ne essék nem a nagyszülőknek szültem,ha velük a kapcsolat nem olyan lenne,mint amilyen más döntés alakult volna (anyagi segítség nélkül nem tudnánk nevelni,én kapom a GYES-t és a családit a párom egyetemista mellette dolgozik,de ez csak 50 ezer forint.)

A családom volt a fontos,ők támogattak,a környezet nem érdekelt,legalább kiderült kik az igazi barátaim,és igen vannak!

2013. jún. 7. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaz én már 28 éves vagyok,de 18 éves se voltam amikor kiderült,hogy kismama vagyok.Pocakkal vizsgáztam le sikeresen,meg volt a ballagás,eljegyzés..esküvő..pár hét eltéréssel zajlottak le életem nagy eseményei..Anyám belefogyott vagy 20 kilót,Apu viselte a legjobban a hirtelen felnőtté válásomat.Most,hogy benőtt a fejem lágya,és az Ajándék babánk már 10 éves csodaszép nagylány,már azért felfogom,és átérzem ennek a dolognak a súlyát,és tisztelem érte a szüleimet,hogy végül is teljes vállszélességgel mellettem álltak! Úgy gondolom szülők válogatják,ki hogy viseli,megbocsát-e könnyen hogy csalódik a gyerekébe,mert azért valljuk be nem örülnék én sem neki,ha a lányom 6-7 év múlva GYES-re menne,fősuli helyett. Én tudod,hogy mondtam el? Jött a párom,leültünk a kanapéra,és közöltük,hogy van egy pozitív terhességi tesztünk,és nem vetetjük el.Pont! Jött a fejvörösödés...levegő utáni kapkodás,és hogy akkor most hogyan tovább.Aztán minden jött magától.Most pedig büszke nagyszülők! Csak nyugalom! ;)
2013. jún. 7. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!