Ez nem árthat ugye?
Figyelt kérdés
Tudom buta kérdés, mert orvos csinálja és nyilván ért hozzá, de most voltam méhszáj ellenőrzésen és ahogy felnyúlt közben nagyon megnyomkodta a hasam ahol a babucim van, ugye ilyenkor nem nyomja be semmijét, nem árthat neki? 25 hetes kismama!2013. jún. 7. 13:03
1/4 anonim válasza:
Nem :) Nekemis nyomkodta közben :)
2/4 anonim válasza:
Nekem a hasamat nyomkodták, úgy, hogy azt hittem menten kijön a gyerek, semmi baja nem lett.
3/4 anonim válasza:
Burokban vízben van az teljesen védi mindentől. :) Ha te is beleteszel vmit egy zacskó vízbe nehezen tudsz igazi sérülést okozni. Lehet de nem ennyitől. :)Jusson mindig ez a példa eszedbe :)
4/4 anonim válasza:
Nem árt, sőt. Így vizsgálják, hogy mennyire van görcskészség. Ebből pl. sejti előre, hogy fog-e idő előtt nyílni a méhszáj. Ha nem nyomogatna meg, abból nagyobb baj lehetne.
Meg sokszor a baba méreteit is megtapogatják, legalábbis az én dokim azt is nézi így (nincs uh a rendelőben), és a fekvését is megállapítja.
Szóval nyugi, értenek hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!