Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma felhívtam az orvosom,...

Ma felhívtam az orvosom, elmondtam neki milyen tüneteim vannak. Canesten combit ajánlotta. Használta már valaki terhesség alatt? Ugye nem árthat a babának? 15 hkm

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sok kismama szenved a hüvelygombától vagy egyéb hüvelyi fertőzésektől a terhesség alatt, te úgy néz ki, hogy egy candida gombás fertőzést kaptál, ezért kaptad ezt a gyógyszert.

Egyébként sok kismama kapja ezt a kezelést, ha ártana a babának, akkor nem ajánlották volna ezt a kezelést.

Ami inkább sokkal ártalmasabb lenne, az az, ha nem kezelnéd ki magad, ugyanis ez a fertőzés feljuthat és komolyabb dolgokat is tud okozni.

2013. márc. 20. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Én megértelek kedves kérdező. Ugyanis én is mondtam a dokimnak, hogy reggelente van egy kis folyásom és arra is Canesten combit írt fel. Pedig terhesen az mindenkinek van. Normális fehér/átlátszó színű és nem viszket, nem ég, mégis felírta. Sajnos manapság nem érdekli az orvosokat, hogy mi a "beteg" igazi baja, mert ha érdekelné, akkor elküldték volna a mintánkat tenyésztésre és a lelet alapján írnák fel a gyógyszert és nem "hasra ütés szerűen". Ismerem a marketing oldalát, az orvos ez után a gyógyszer után kapja a zsét, ezért ezt írja fel.

Ha esetleg tudsz normális orvoshoz menni és megkéred, hogy küldjön el tenyésztésre, (és el is küld) akkor szerencséd van.

2013. márc. 20. 16:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem is folyásom van,ami sárgás színű.Tegnap viszketett ma már nem csak kellemetlen,hogy valóban gomba e sajnos én sem tudom.
2013. márc. 20. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező!Nyugodtan használd, én már 4 dobozzal elhasználtam különböző időszakokban!A babának semmi baja nem lett tőle!És tuti gomba ugyan ezek a tüneteim voltak, meg is vizsgált a dokim!És amúgy, ez nem vényköteles gyógyszer, szal nem hinném h bármit is kapna utána, hisz egy gyógyszertár se tudja, h pl melyik doki ajánlotta ezt a gyógyszert!Nekem most hál istennek, lekopogom, elmúlasztotta!

15hkm

2013. márc. 20. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem árt a babának!
2013. márc. 20. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van folyásom, a doki elküldte tenyésztésre, gomba lett, és én is canesten combit kaptam. Nem árt.

28 hkm

2013. márc. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!