Kis mamák, aki túl van normál szülésen, és császáron is melyik volt a "kíméletesebb"?
Egyertelmuen a termeszetes szules volt kimeletesebb szamomra. Elso gyermekemnel surgossegi csaszarra volt szukseg. Nem mondom hogy majd meghaltam a fajdalomtol,vagy nem fajt de jol viselem a fajdalmat. Viszont gyogyulasi szempontbol egyertelmuen a termesztes szules a nyero. Nem fajt a gatsebem sem ugy mint anno a csaszaros seb.
Ha hosszu lett volna a vajudas(3ora alatt vegeztunk) lehet maskepp gondolnam.
A csaszarnal inditottak,sokat vartak ,mindig bement elottunk valaki igy mikor burkot repesztettek mar keso volt azonnal csaszaroztak.
10-es válaszolónak:
Hány hetes terhes vagy? A Frontint szedted az első 3 hónapban?
Nekem a 23.héttől kellett szednem fenyegető koraszülés és vetélés miatt, de a 35.héten abbahagyatták velem.
A Frontin izomlazító is, nem aggódnak hogy nem lesznek görcseid ha továbbra is szeded?
Szóval maga a tény hogy Frontint kell szedned ami hátráltathatja a szülést , nem indok a császárra?
Szoptatás alatt is szedheted?
Nem értem pánikbetegséggel, szívproblémákkal minek erőltetik a hüvelyi szülést?! Igenis, pánikot okoz a nem pánikbetegnél is, bár nekem mindig elmúlt a felvétel után, akkor már nyugodt voltam mint a fahattyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!