Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kis mamák, aki túl van normál...

Kis mamák, aki túl van normál szülésen, és császáron is melyik volt a "kíméletesebb"?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 08:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem a császár milliószor jobb volt. De, ez teljesen egyénfüggő! Van, aki normál szülés után szenved sokat a gátseb miatt, van aki császáros vágás miatt. Ha repedtem volna szét kívül-belül, nem hagytak volna extra hosszan vajúdni, biztos szebb élmény lett volna a hüvelyi szülés. De így nekem a császár volt jobb, másnapra már semmi bajom nem volt.
2013. jún. 6. 08:21
 2/17 anonim ***** válasza:
*nem repedtem volna..
2013. jún. 6. 08:21
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem a császár után maga volt a pokol.
2013. jún. 6. 08:24
 4/17 A kérdező kommentje:
Sajna nem tudom én sem hogy döntsek.Az első normál szülés volt,a gát seb még néha mai napig fáj.Nagyon gyenge voltam hetekig úgy kimerültem.Most a 27.hétben járok.Szerintetek ha megkérném az orvost hogy császáros legyen bevállalják?Fogadott orvos.Még azért is szeretném mert amikor a párom született olyan nagy volt hogy nem fért ki a szülőcsatornán és eltörték a vállkulcs csontját.Ez a baba meg nagyobb mint az első.
2013. jún. 6. 08:29
 5/17 anonim ***** válasza:
Hát ok nélkül nem fogja elvállalni. Maximum súlyos százezrekért. Mondjuk okot egyszerű találni, vagy esetleg kitalálni. Sokan csinálják, bár ugye ha nagyon megszenveded a császárt, egyáltalán nem ér annyit. Sajnos nem tudhatod előre.
2013. jún. 6. 08:32
 6/17 anonim ***** válasza:
Bár a normál szülésem 28 órán keresztül tartott és pokolian szenvedtem, a császár még annál is sokkal rosszabb volt! Műtét közben elkezdtem érezni a dolgokat ami azóta is kísért, elkábítottak és amikor felébredtem onnantól pokol volt minden! Folyamatosan hánytam, fájdalmaim voltak és még egy hónap múlva is sírva keltem és feküdtem annyira fájt a sebem!
2013. jún. 6. 08:32
 7/17 anonim ***** válasza:
6-os vagyok! Sokan mondják hogy pénzért lehet megcsászároz, de ez nem ilyen egyszerű! Nem ő van egyedül a műtétnél és amikor bemész a kórházba a szülésznő is megvizsgál majd! Oka kell hogy legyen a császárnak és ha nincs semmi gondod mit tudna kitalálni az orvos? Ez nagyon kockázatos neki mert könnyen lebukhat, a papírodra is rá kell majd írni mi indokolta a császárt! Nekem farfekvéses volt...
2013. jún. 6. 08:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Ugyan, valaki elmegy egy pszichiáterhez, hogy ő hirtelen mennyire pánikbeteg lett, és már meg is van a papír, hogy császár lesz. Ellenőrizni ki tudja? Senki.
2013. jún. 6. 08:48
 9/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha fogadott az orvosod, bízd rá a döntést.Gondolok itt a baba méreteire.Ha a fájdalmakat akarod elkerülni, vagy félsz a hosszú vajúdástól, az nem indokolja a császárt!És még valami: ne a te érdekeidet nézd, hanem a babáét!Neki a természetes szülés a jobb.De ennek utána is olvashatsz a neten..Hátrányok és előnyök kategóriában.....Én 4-et szültem, mindet 4 kiló felett....És itt vagyok....A dokimat legutóbb megkérdeztem elkötne e , azt mondta csak akkor köt el, ha indokolt a császármetszés.Nem volt az....Csak azért pedig nem tette meg.Akkor neked vajon(ha nincs eü. probléma) milyen indokkal csinálnák meg?De nem is ez a lényeg.A babának is jobb hidd el a természetes szülés..:)

2013. jún. 6. 08:52
 10/17 anonim ***** válasza:

A 8-asnak:

Na ez nem ilyen egyszerű...Én pánikbeteg vagyok, és Psvt-m van(szívritmus zavar).Betalocot meg Frontint kell szednem..Nem OK a császárra!!!!!

2013. jún. 6. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!