Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudok ilyenkor csinálni?

Mit tudok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Eddig tökéletes volt a terhessegem fel se vettem imádtam! Most már egy hete kinlodom egész nap zsibbad a kezem éjszaka egyenesen katasztrófa már. Borzalmasan fáj is! Kipróbáltam már mindent hajtom a vizet folyton masszirozva van tornaztatom nem segít semmi! Fel éjszaka bogok annyira fáj és már olyan fáradt vagyok! Ma aludtam 40 percet. Napról napra kevesebbet pihenek nagyon kivagyok! Orvos védőnő stb azt mondta majd megszulok és elmúlik! Hát én még majd 12 hetet nem birok ki egyáltalán hogy szulok meg kb 0 pihenéssel?? Valakinek jó tanácsa?
2013. jún. 6. 02:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
akik ettől még szenvednek mit tapasztalnak? nekem már a jobb bokám is feldagadt az is zsibbad, reggel már a bal kezem is zsiborog abból még kimegy napközbe a jobb totál béna! hogy lehet ezt bírni? én már csak bőgni tudok egyfolytába a fáradtságtól, állandóan csak idegbeteg vagyok és hőbölgök! még 10 hét, addigra az egész testem bezsibbad vagy mi lesz??? ;-(
2013. jún. 15. 19:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Továbbra sincs tapasztalat? én már alig látok annyira ki vagyok nem tudom meddig húzom de szerintem hamarosan kórház lesz a vége annyira ki vayok már merülve
2013. júl. 1. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!