Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudok ilyenkor csinálni?

Mit tudok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Eddig tökéletes volt a terhessegem fel se vettem imádtam! Most már egy hete kinlodom egész nap zsibbad a kezem éjszaka egyenesen katasztrófa már. Borzalmasan fáj is! Kipróbáltam már mindent hajtom a vizet folyton masszirozva van tornaztatom nem segít semmi! Fel éjszaka bogok annyira fáj és már olyan fáradt vagyok! Ma aludtam 40 percet. Napról napra kevesebbet pihenek nagyon kivagyok! Orvos védőnő stb azt mondta majd megszulok és elmúlik! Hát én még majd 12 hetet nem birok ki egyáltalán hogy szulok meg kb 0 pihenéssel?? Valakinek jó tanácsa?
2013. jún. 6. 02:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Nem akarlak megremiszteni, de szules utan se lesz maskepp. Soha a budos eletben nem fogsz megegyszer ugy pihenni, mint "lanyka" korodban :)))

Polcold fel a labaid, kenegesd lobalzsammal (lazito krem).

Kicsit probalj masra koncentralni, kapcsolodj ki.

En anno maj meghaltam a fajdalomtol, amikor a csipom tagult es a tobbi belso dolog alakulgatott. Nem birtam talpra allni csak nagy kinok kozott.

De ez is elmult, mint minden mas. Fel ev es arra se fogsz emlekezni ket bufiztetes kozott, hogy milyen volt a gyerekkorod ;))

2013. jún. 6. 03:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Tehát látott orvos. Biztosan a terhességtől zsibbad a kezed? Vizsgálta is, vagy csak rámondta?

Mert korántsem biztos, hogy nincs más oka. Én megpróbálnék utánajárni, mert azért ez elég ritka és nem kéne, hogy hetekig szenvedj emiatt.

Apukámnak zsibbadt sokáig a keze. Nála érszűkületet állapítottak meg. Szívgyógyszert kapott (értágítót) és mindjárt elmúlt a zsibbadás (sőt a horkolása is).

2013. jún. 6. 04:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is zsibbadt kb a 28. Hettol. Raadasul meg a szivemnel.is zsibbadt egy er. Sem jobbrol sem balrol nem birtam aludni. Szenvedes volt.raadasul akkor meg napi 8 oraban meloztam.

A szoptatos parna nagyon sokat segitett.

Meg igazabol elmultak ezek a tunetek. Kerdeztem a dokit es mondta hogy ez normalis..egyre kevesebb bent a hely. Most hogy harom kilos a picur, sokkal jobbat alszom. Tehat lehet hogy csak valamit nyom , amit nem kellene. En is csak azt tudom mondani hogy elmulik ;-)

2013. jún. 6. 05:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen azt mondták hogy nyom egy ideget türelem szülés után elmúlik! AKikkel beszéltem így is lett, de nem tudok beletörődni hogy mindenre van megoldás erre nincs? ez valami katasztrófa :( annyira tud éjjel fájni nem igaz, ahogy megpihenem végem, napközbe még úgy ahogy elvagyok ezzel az alapzsibbadással de éjjel? kész vagyok :(
2013. jún. 6. 06:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Masszíroztatni voltál már? Esetleg ha melegítőpárnát vagy valami hideget teszel rá? Meg igyál még többet mint idáig,h átmossa az ereket a sok folyadék.
2013. jún. 6. 08:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez aranyos:) Tényleg már nem fogsz tudni annyit aludni és pihenni, sőt.

Nekem is zsibbadt az első terhességem végén a kezem és lábam, nagyon durván, de nem voltam toxémiás és más gondom sem volt, ez terhességi tünet volt nálam, ahogy a legtöbb nőnél. Igazából sok praktikát nem tudok mondani, én sem aludtam sokat éjjel, ha nem dolgozol vagy ha már nem dolgozol majd, próbálj meg aludni nappal is.

Én most vagyok 32 hetes, de már egy jó ideje nem tudok aludni, most nem zsibbadás miatt, hanem pisilés, nagy a hasam, van, hogy 2kor fölébredek és ennyi. És itt van egy 2 évesem is, aki nappal nem akar aludni, néha nagyon befáradok:)

2013. jún. 6. 08:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Kedves 5-s igen, pont tegnap volt itt a barátnőm megkértem hogy masszírozzon meg (masszőr) de semmi, a hideg eddig bejött vagy nappal jobban csillapítja a zsibbadást de éjjel megbolondulok ha sikerül kicsit csillapítani ahogy visszafekszem végem, sem oldalt se háton sehogy se jó
2013. jún. 6. 09:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen ezért mondta nekem is a doki is meg a védőnő hogy majd elmúlik mert se cukros se vizes , se egyéb nem vagyok, egyszerűen ez csak lett! Igen persze hogy az ember nem tud úgy meg annyit pihenni, de mivel alapból alvászavarral küzdök nekem bőven elég az a napi 4 max 6 óra kb 10 megszakítással, de ez hogy 40 perc és arra kelek hogy annyira fáj hogy elkezdek bőgni! Nappali alvással ez a bajom, tegnap is megpróbáltam mert már majd lefordultam a székről, ahogy elfekszem elkezd még jobban zsibbadni!Lehet be kell vezessem az állva alvást? Hát nem irigyellek hogy ott van még egy picúr, és még a kezed is :S borzasztó lehet :( Inni ennél többet? kb ott tartok hogy katétert kötök be magamnak :D annyit pisilek mert egyfolytába iszom és olyat eszem ami elvileg vízhajtó, értisztító! Dinnye, petrezselyem, teák, lúgos víz , sima víz , szerintem minimum 3 litert megiszom egy nap, plusz amit még gyümölccsel beviszek folyadékot! Hát el vagyok keseredve, hogy erre az egyre nincs semmi gyógymód :(( azt hiszem nagyon keserves lesz a hátra levő 11 hét
2013. jún. 6. 09:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Kaptam a kezemre milgamma drazsét, 3*1-et kell szedjek! Állítólag 1-2 nap és kell használjon! Nagyon kíváncsi vagyok és nagyon remélem mert majd 4 ezer ft volt :S Amint elkezd segíteni megírom a tapasztalatot, ha esetleg más is kűzd ilyennel hogy ez segít-e vagy nem! Most éjjel amúgy egyfolytába lóbalzsammal kenegettem, úgy ahogy tudtam fél -fél órákat sunyni
2013. jún. 7. 09:02
 10/12 A kérdező kommentje:
eddig elmondhatom 6 db után hogy nem segített semmit! sőt, két napja csak két ujjam zsibbadt napközbe a középső és a gyűrűs! most már az egész tenyerem a kisujj kivételével! idegbeteg vagyok mert semmit nem tudok csinálni, sokszor fáj, bénának érzem magam, fáradtnak és elegem van hogy senki nem tud ezzel semmit csinálni! :'(
2013. jún. 8. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!