Mikor érdemes tesztet csinálni, amikor már tuti, hogy biztosat mutat? Nálatok mik voltak a legelső jelek a terhességre?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 13:46
1/4 anonim válasza:
Semmi jel csak a mensi elmaradása! 1 nappal a nemvárt után mindkét fiamnál pozitív, előbb nem teszteltem...
2/4 anonim válasza:
A terhességi hormon vizsgálata vizeletből történik. A terhességi tesztek érzékenysége változó; általában 4-5 nappal a várt menstruáció után már kimutatható a terhesség.
3/4 anonim válasza:
Az lemaradt, hogyha mondjuk babát szeretnél, akkor a közösülést követő pár napon még nem mutatható ki a terhesség, mégha már el is kezdődött a folyamat.
4/4 anonim válasza:
Mindkét gyermekem esetén három nappal a menstruáció elmaradása után teszteltem, mivel úgy gondoltam, annyi késés még belefér. Tüneteim, derékfájás, mellfeszülés de ez még menstruációra is utalhatott volna. Viszont, így utóbb belegondolva, mindkét esetben már akkor nagyon zabáltam :-D. Ja, és nálam a mellbimbó udvar három nap után besötétült, nem nagyon feltűnően, de mégis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!