Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hónappal a gyermekáldás...

6 hónappal a gyermekáldás előtt érdemes már valamivel készülni a terhességre?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon várom és bármit megtennék, hogy úgy érezzem már "történik" valami. 3 hónappal ezelőtt elvesztettük a babánkat 37.hétben és max.9 hónapot vagyok hajlandó:) várni....
2010. ápr. 20. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia:)

Még egyenlőre lélekben készülj, aztán kb. egy hónappal hamarabb kezd el a folsavat. Te már írtál itt ki ezzel kapcsolatban történetet, igaz? Ezerrel megy a drukk, egy év múlva már 6 hónapos pocakos leszel:)

Sok boldogságot!

2010. ápr. 20. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Sajnálom ami veletek történt! Mi is 3 hónapja vesztettük el a babánkat(kisfiú). Én 16 hetes voltam!nekünk 4-6 hónapot mondott a doki. Úgy döntöttünk hogy majd Szeptemberben indulhat a babaprojekt!Én is alig várom már,mindig számolgatok hogy mennyi idő van még addig és már most próbálok egészségesen élni hogy mire jön a baba minden rendben legyen és jó helye legyen odabent.Meg elkezdtem hőmérőzni is hogy addig is csináljak valamit!
2010. ápr. 21. 08:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, már írtam.... ide is ha írok néha, legalább úgy érzem "történik" valami, várandósan is mindennap rámentem erre az oldalra, hátha olvasok olyat ami nekem is érdekes. Mostanában csak hetente... nem fájdítom a szívem, de ez a kérdés eszembe jutott... a folsavat fogom szedni, köszönöm :) és próbálok egészségesen táplálkozni, sokat mozogni, stb.....

Másodiknak... nagyon sajnálom, hogy veletek is ilyen történt! Én úgy érzem szerencsére hogy gyorsan telnek a hónapok és hipp-hopp eljön a mi időnk :) Szép napot.

2010. ápr. 21. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!