Myaaaaaa kérdése:
Megváltozhat a párkapcsolat terhesség alatt?
Figyelt kérdés
5hónapos terhes vagyok. Mikor kiderült a terhességem 3hónapos voltam! A párom örült neki míg az anyja tele nem beszélte a fejét. Támogatott is. Most 2hónapja nem vagyunk 1ütt azt mondta nem szeret keressek mást. Mitévő legyek? Hadjam?2013. jún. 5. 13:09
11/14 anonim válasza:
Lépj tovább, ha kell, és légy boldog a babáddal. Remélem, van családod, aki tud támogatni.
De ha úgy látod, nyugodtan fogadd vissza. A férfiak ilyenkor megijedhetnek, főleg 21 évesen. Nagy felelősség, és nem terveztétek a babát.
12/14 anonim válasza:
Ne vedd ot, kedves kerdezo. Akit vinni lehet, vigyek!
Aki nem tudja, ki mellett kellene allnia, takarodjon!
Teged miert nem lehet ellene hangolni?
Egyebkent is, ha marad, akkor 18 evig kosd fel a gatyadat szerintem.
Toketlen ember.
13/14 anonim válasza:
Apasági nyilatkozatot kérj tőle. ha nem ad,akkor az apaság megállapítása iránti pert indíts bíráság előtt. Azért is fontos ez, mert gyerektartást ez alapján kapsz majd. Ne sírj utána, aki menni akar annak csomagolni kell..Ha majd meggondolja magát, akkor majd átgondolod, hogy mi legyen.
14/14 anonim válasza:
13. válaszoló jól mondja, így kell cselekdned szépen sorjában. Ha a srác megcsinálta a gyereket, akkor vegye ki a részét tisztességesen. Fizessen csak. Elég gusztustalan csak így elhagyni egy várandós nőt, főleg ilyen mondva csinált semmilyen indokkal. Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!