Szerintetek várandós vagyok?
A párom és én már szeretnénk babázni.
A menstruálcióm késik.
Ezen kívül állandóan hány ingerem van és valamikor hánynom is kell,émelygek néha szédülök.Mostanában feszül a hasam és érzékeny a mellem .Mostanában rengeteget eszek és 2 hét alatt 5kilót híztam. Van hasam pedig tök vékony voltam.
Néha olyan érzésem van mintha nem csak a saját szívem dobogna hanem vmi más is....
Vannak hangulatváltozásaim.
Miért nem csinálsz tesztet?
Ehhez meg nem tudok mit hozzáfűzni, akkora butaság:
"Néha olyan érzésem van mintha nem csak a saját szívem dobogna hanem vmi más is."
Csinálj tesztet, de azt el tudom Neked mondani, hogy azért híztál mert sokat ettél valószínűleg. Ilyenkor még nem szoktak hízni a kismamák.... a hasad is valószínű ettől lehet nagyobb, mert 5 hetesen még nem szokott nőni a has sem...
Nos a hasadban is vannak verőerek, nyilván ezt érzed... ilyenkor ilyesmit nem lehet érezni, sőt én egész terhességem alatt nem éreztem ilyet, csak rúgdosást a 16. héttől. Nem lehet hogy nagyon figyeled a "tüneteidet"? :)
Egyébként drukkolok hogy pozi legyen a teszt, de még ha az is lesz, azok amiket írtam nem a baba miatt vannak. Vegyél visszább a kajálásból mert ha tényleg terhes vagy brutálisan meg fogsz hízni így....
-nem gondoltam rá, hogy várandós lehetek.
a párom vette fel nekem a kérdést,mivel ő úgy véli lesz picur.
egyébként enni meg akkor szoktam amikor megkívánom ez mostanság gyakran előfordul.
majd igyekszem kevesebbet enni
köszönöm,hogy írtál.
Ezekből bármi lehet. Szó szerint bármi.
A releváns info nem a súlyod, étvágyad meg a párod megérzése, hanem a menstruációs ciklusod és a terhességi teszt eredmény. Minden más csak illúzió is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!