5napja késik a nemvárt, tegnapi teszt negatív. Lehetek várandós attól még? Tegnaptól fáj a mellem. Augusztustól próbálkozunk bébivel.
nekem is csak barna valami volt kevés.Elszomorít amit írtok, hogy hormonbajom lenne.Szedjük a párommal mindketten a méhpempőt, Graidát szedet, 3 hónapig Elevitet szedtem, gyógyteákat iszom, mit tehetnék még?
Menjek orvoshoz?De ott csak 1 év sikertelen próbálkozás után foglalkoznak velem.Mit csináljak?magánrendelésre menjek, sok pénzért, hogy foglalkozzanak velem?28 éves vagyok minden vágyam egy bébi.
Igen, menjél magánba. Ott picit normálisabbak, jó esetben. Nekem az volt jó még a magánrendelésnél, hogy megadta a doki a mobilszámát, és ha gond volt akkor tudtam a terhesség alatt is hívni később. A másik, hogy magánba sokkal hamarabb szoktak valamit csinálni mint egy év. Mellesleg mondhatod, hogy éve már próbálkoztok. Nekem nem segített, hogy mindenféle humbuk szereket szedtem, csak megzavarta a ciklusom. Pl Elevit túl sok vasat tartalmaz, és az megzavarja a szervezet egyensúlyát, ha mondjuk Neked elég a vasad, csak ezt a reklámban nem mondják hozzá.Persze terhesség alatt több vas kell, de előtte nem feltétlen, főleg ha nem vagy vérszegény és helyesen táplálkozol.
Nekem a teák közül is csak a cickafark tea volt jó a palástfűtől tisztára össze vissza volt minden. Nem is ittam többet. Én most fognám magam a helyedben és bemennék egy ügyeletre és azt mondanám, hogy görcsölök, de nem jön meg napok óta, és akkor azonnal csinálnának jobb helyen vértesztet. Legalábbis nálunk itt igen. Akkor tutira tudod mi van, és ha pozitív akkor úgyis adnak progeszteront, ha normálisak. vagyis ha nem én mondanám, hogy adjon. Egyébként az nem lehet, hogy az kavar be, hogy most 28 napos volt csak hónap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!