Negatív tesztek után előfordult Veled, hogy mégis várandós voltál? SOS!
4et is teszteltem...7 hete nem jött meg.
30éves vagyok, 2babás és most Canesten kúpot kell használnom, mert antibiotikumot szedtem valami nagyon erőset és kárt okozott odalent.
A doki a hét elején azt mondta, hogy lát valamit de nem tudja még megállapítani, hogy baba-e, menjek vissza 3hét múlva...járt már hasonló módon valaki???
Holnap megyek dokihoz,mert negatív a teszt,de késik egy ideje,a dokim ajánlotta hogy 2naponta teszt,de hétfőre vár...
Kiváncsi vagyok arra is hogy veletek mi van?Írjatok,ha tudtok valamit!
Szeretnék még babát, de úgy 3-4 év múlva. Igen, én írkáltam másféle képpen is a kérdést. A kisebb babám 16 hós, a nagyobb 5 éves lesz, szóval még nem kellene, de hát ez van. Ha jön, jöjjön, jut neki szeretet:-D
Írjatok Csajok hamar!!!
Úgy 3 évmúlva...mert most még a Pici nagyon pici, 16 hós és a nagy sem túl nagy még, 5éves lesz...szóval még ne legyek, de annak drukkolok, aki az szeretne lenni!
Ezen írja egy nő, hogy 11hetes volt, amikor az tesztje poz lett, előtte mind neg...
Biztosat nemtudok mondani. Ez a legrosszabb időszak. Bár én az elsőt várom, ha várom.Neked a 3. lesz. És nem érzed? Ilyenkor azt mondják már tudják hogy mi van ha niincs teszt se orvos a megérzések miatt.Nekem is ez van hogy negativ de közbe nem jött meg 12 hete.Nem akarok többet tesztelgetni mert kiborit h mindig negativ de ugy erzem van. majd a doki megmondja. porábald elterelni a figyelmed foglalkozz a másik két gyerekkel.Szerintem nem olyan gáz a ha kevés idő van köztük és gyorsan jön a következő. Később könnyebb lessz. Ha 2-3 évesk lesznek csak leülteted öket együtt jatszani. ha mentek valahova együtt eljátszanak. ha több a korkülönbseg a nagyobb a kisebbet cseszteti...nem egy érdekli öket. én tudom, mert a tesóimmal igy voltunk akivel 1 év van közütnk jol megvoltunk egesz gyerekkorunkba eljatszotunk egyutt barhol voltunk idöseb tesom aki 4 evel idöseb mindig külön mert már hozzánk nagynak erezte magat.. kisebbik tesom aki meg 6 evel fiatalabb mindig egyedul van szinte szüleimel együt mennek de unatkozik mert "egyedul" nem tud mit csinalni. Szerintem nem is oylan rossz ha most jön a következő és nem 4-5 év mulva!
Hát ennyit tudtam hozzászólni:)
Ja és hogy a munka meg a gyerek? Az én szüleim 5 gyerekkel is dolgoztak anyukám még a 9. honapban is és soha nem volt hogy most 1 evet vagy 2 öt otthon "ült"Minidg megoldottak valahogy és mégsem vagyunk elhanyagolva és nics szülöi hianyunk. amikor tudott velunk volt amikor nem nem. Mikor kicsik voltunk vitt magaval. Na jo talan az elsö par honapban többet volt otthon.Nehéz de nem megoldhatatlan
Az a baj, hogy én spec már dec végén éreztem vmit, amikor is mégcsak kb. két hete lehetett, hogy megfogant.
Attól félek, képes vagyok bemagyarázni magamnak.
Ingerlékeny vagyok, állandóan éhes, és nagyon fáradékony!
És feszül a hasam alól, szóval olyan húzódó-fájó, szóval eléggé olyan, mintha...
Nem is tudom, végülis igazad lehet, kedves utoljára válaszoló. Talán ha kell jönnie, most jöjjön, csak attól tartok, a középső nem fogja megkapni mindazt, amit szeretnék neki adni...na majd meglátjuk, úgyis fogok írni, mi a helyzet.
Várom, hogy többiekkel mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!