Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki kicsi korkülönbséggel...

Aki kicsi korkülönbséggel lett újra pocis (pl 14-19hónap van a gyerkőcök közt) hogy volt az elején és a végén?

Figyelt kérdés
7hetes 2napos vagyok,és van egy 11hónapos babám.ugye őt még emelni kell.Arra vagyok igazándiból kíváncsi,hogy így az elején "erősebb",többször/tovább éreztétek ezt a majdnem megjön érzést?Meddig tartott?mert nekem naponta többször is fájdogál(úgy érzem,hogy ott van a hasam)a hasam.nem görcsöl,nem vérzek,csak kicsit kellemetlen,mintha feszülne.ez meddig normális?
2009. okt. 7. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapos volt a kisfiam amikor megint teherbe estem.Próbáld meg gugolásból emelni.Nagyon figyelj hogy ne derékból,mert nekem becsípődött 10 hetesen,és azóta is szenvedek(39 hetes vagyok most)A megjön érzés nekem nem volt,de azt hogy tágult a méh azt éreztem,mert ugye nemrég még volt benne másik lakó.Ez okozhatja a feszülő érzést.A végén már megszokod,a pocid felé emeled,nameg folyamatosan emelgeted,így az izomzatod is hozzá van szokva.Nem lesz baj.Most vigyázz nagyon magadra.Sok egészségetés kitartást neked.
2009. okt. 7. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elsővel 10-11 héten múlt el. A lányom egy éves volt, mikor fogant a kistesó, vele msot egyáltalán nem éreztem a mindjárt megjön érzést..

Szóval ez nem emelgetés kérdése...

2009. okt. 7. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem 15 honap lesz a babaim kozott, a nagyobbik most tiz honapos en pedig a 21. hetben vagyok.

Az biztos, hogy mas ez a terhesseg, mint az elso, de egyaltalan nem rosszabb. A hasfeszules az elso hetekben mindketszer megvolt, egyik sem volt rosszabb, mint a masik, sot, en ugy emlekszem, hogy az elso babaval a legelejen erosebb mensis erzesem volt, mint a masodikkal. (ami azt illeti, az elso babaval meg egy reszleges mehlepeny levallasom is volt az elso trimeszter vegen, verzes, gorcsok, korhaz es fekves hetekig, pedig akkor aztan tenyleg nem kellett emelgetnem senkit, semmit, nagyon vedve voltam, megis megtortent, most meg hiaba cipelem a babamat, aki tiz honapos kora ellenere 12 kg, megis minden komplikacio nelkuli a terhesseg eddig es remelem igy is marad.)

Ha az megnyugtat, akkor szedj magneziumot, sokat segithet. Az elsovel nem szedtem, most a masodikkal mar az elejetol, mert most idonkent kemenyedek. Ez lehet attol is, hogy emelgetem a nagyobbikat, lehet attol is, hogy mozgalmasabbak a napjaim, meg attol is, hogy meg valamennyi ejszakazas van, kevesebbet tudok pihenni, mint amennyi idealis lenne.

Megis jobb ez a babavaras, mert most tenyleg csak a jokat figyelem, csak a pozitiv oldalat veszem eszre, koran ereztem a mozgasokat, sokkal csinosabb vagyok en is, a pocim is formasabb (mert az elsovel nem volt miert mozognom es nagyon sokat hiztam, emiatt faradekonyabb is voltam, most meg a fiam megmozgat, van mellette boven testmozgasom, alig no a sulyom es olyan fitt vagyok, hogy az valami csodalatos). Most joval kevesebbet gondolkodom hulyesegeken, nem aggodom annyit feleslegesen azon, hogy ne legyen baj a terhesseg alatt, illetve azon, hogy el fogom-e tudni latni a pici babat majd, hiszen meg nagyon benne vagyok a gyakorlatban es itt van elottem az elo pelda, a nagyobbik babam, hogy ha o ilyen makk egeszsegesen szuletett, akkor most sem lehet semmi baj. :-)

2009. okt. 8. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!