Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Október 3. -án kellett volna...

Október 3. -án kellett volna megjönnie. De nem jött. Az volt a 33. napom. Azóta folyamatos megjön érzésem van, fehérkés folyás, mellbimbóm nagyon érzékeny ma óta. Szurkoltok?

Figyelt kérdés

Holnap reggel tesztelek. Már megvettem. Sajnos nem bírom ki. Már lassan másfél éve rajta vagyunk az ügyön, de még nem akar jönni.

Augusztus hónap kimaradt. Szeptember 1.-én jött meg. Semmi görcs, 2 napig volt nagyon erős.

De biztos megint csalódás lesz.

De mindig reménykedem.

Már annyira szeretnénk.

Szorítsatok nekem!

2009. okt. 7. 19:22
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

MÉg mindig semmi!

Hőm még mindig magasan, bimbók még mindig fájnak.

Hétvégén lesz két hete, hogy nem jön meg, akkor tesztelek, aztán jövő héten irány a doki!

2009. okt. 14. 18:29
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Na, az jó, hogy nem múltak el a tünetek. Tudom könnyű írni, de optimistán kell hozzáállni még a 40. negatív teszt után is, mert ha úgy állsz hozzá, hogy "nekem sosem lesz babóm", akkor sokkal kevesebb esélyed lesz arra, hogy lesz.

Lehet, hogy ha most nem jön össze jó lenne egy kis pihenőt tartani, nem görcsölni, mert idegileg rá fogsz menni. Bocs, ezeket nem kioktatásként írom Neked, de bíznod kell magatokban.

Majd írj, hogy mi lett az eredmény, drukkolok Neked !

2009. okt. 15. 08:32
 33/33 A kérdező kommentje:

Nem jó hír

Ma már barnázok, holnap tutira megjön.

Szokás szerint elkenődtem.

Legközelebb talán

2009. okt. 16. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!