Október 3. -án kellett volna megjönnie. De nem jött. Az volt a 33. napom. Azóta folyamatos megjön érzésem van, fehérkés folyás, mellbimbóm nagyon érzékeny ma óta. Szurkoltok?
Holnap reggel tesztelek. Már megvettem. Sajnos nem bírom ki. Már lassan másfél éve rajta vagyunk az ügyön, de még nem akar jönni.
Augusztus hónap kimaradt. Szeptember 1.-én jött meg. Semmi görcs, 2 napig volt nagyon erős.
De biztos megint csalódás lesz.
De mindig reménykedem.
Már annyira szeretnénk.
Szorítsatok nekem!
Szerintetek érdemes még vasárnap tesztelnem?
Már nem bízok semmiben. Már nem kellett volna kimutatnia?
Ha valakinek cisztája van, annak úgyanúgy vannak ilyesmi tünetei, vagy akkor csak szimplán kimarad?
Már júniusban voltam egy teljes nőgyógyászati kivizsgáláson.
De már nem tudok mire gondolni!
Hát szerintem ennyi volt!
Már nagyon elegem van!
Ma reggel csináltam még egyet, de totálisan negatív.
Már jó erősnek kellene lennie.
Nekem soha se lesz pozitív tesztem, meg babókám
De akkor hol van már az a .... menszi. Akkor jöjjön meg. Ne szórakozzon már velem a szervezetem. Ha akkor jönne amikor kell(max 1-2 nap késés), akkor az ember nem lenne ennyire elkenődve. Ilyenkor csak reménykedem, egyre jobban beleélem magam.
Ma erről álmodtam,hogy végre pozi lett, és mennyire boldogok vagyunk :((((
Dobálom ki fölöslegesen a pénzt!
Köszönöm lányok a bíztatást, nálam sajnos segített
szerintem még ne temesd a ciklust, amíg meg nem jön, azt mondják egy hét késé után biztos a teszt. lehet, hogy csak olyat vettél, ami nem elég érzékeny, vagy csak később ágyazódott be.
az is lehet, hogy anovulációs ciklusod van és azért nem mensizel, egy évben egy ilyen hónap teljesen rendben van, ettől még nem kell lemondani a gyerekről. amúgy meg érdemes miharabb dokihoz menni, olyanhoz, aki komolyan vesz és rendesen vizsgál, foglalkozik veled. hidd el, neked is lesz kisbabád!
Nekem idén 05/03-a körül kellett volna megjönnie, de csak 05/23-án teszteltem először pozitívat, addig nálam is ugyanez volt, mint Nálad, folyton negatív volt. Mint kiderült, kései peteérésem volt, és ezért mutatta ki ennyira későn, de most 25 hetes vagyok, és ez a lényeg.
Hidd el, van még remény, ne add fel, Neked is lesz babád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!