Október 3. -án kellett volna megjönnie. De nem jött. Az volt a 33. napom. Azóta folyamatos megjön érzésem van, fehérkés folyás, mellbimbóm nagyon érzékeny ma óta. Szurkoltok?
Holnap reggel tesztelek. Már megvettem. Sajnos nem bírom ki. Már lassan másfél éve rajta vagyunk az ügyön, de még nem akar jönni.
Augusztus hónap kimaradt. Szeptember 1.-én jött meg. Semmi görcs, 2 napig volt nagyon erős.
De biztos megint csalódás lesz.
De mindig reménykedem.
Már annyira szeretnénk.
Szorítsatok nekem!
ha ettől jobban érzed magad,akkor igen,szurkolok neked.
ha jönnie kell a babának jönni fog :-)
Szurkolok Neked!!!
Majd írd meg az eredményt, ha teszteltél légyszi!...szorítok!
Naná, hogy szorítok!
De azt felejtsd el, hogy megint csalódás lesz.
az ilyen gondolatok elriasztják a sikert!
Aztán holnap reggel írj, hogy mi lett! :)
Sok sikert!
Jaj, de nagyon aranyosak vagytok!
Ilyen hamar ilyen sok szurkoló :)
Mindenképpen irok holnap!
Már tükön ülök!
Minden hónapapban mikor közeledik a menszi, elképzelem, hogy vajon milyen lenne, ha végre látnék két csíkot a teszten!
Lejátszódik a fejemben, hogy mennyire boldogok lennénk... stb
Énis szorítok.
Reggel várjuk az eredményt. :)
Szia!
És szokott késni a mensid?Mert ha pontosak a ciklusaid akkor elég valószínű hogy babót vársz.Nekem is hasonló tüneteim voltak és ma töltöttük a 35.hetet.Persze nem akarom hogy miattam nagyon beleéld magad.Mostmár egyel gyarapodott a szurkoló táborod :-)))
Reggel írj!
Mióta próbálkozunk a babó összehozásával, azóta nem valami rendszeres. De általában szoktam tudni, hogy most meg fog jönni. Előtte már 1 héttel feszül a cicim, fáj a fejem egész nap, és tudom, hogy másnap megjön.
Múlt hónapban totál azt hittem, hogy most ok. Sűrű krémes folyásom volt(hozzáteszem, ilyen még sose volt, a hőm is jól állt), de 2,5 hét késéssel aztán megjött. Elszomorító
Lehet most is ez lesz :(
Azért kezdett el fájni a bimbi :)!
Hőm reggelente digitálissal 36,7-36,8 alaphőm: 36,4
Ami nagyon furcsa, hogy már 3 napja olyan folyásom van, mint amikor peteérés van. Nyúlós, ragacsos, most meg egy kicsit krémesebb.
Hosszúra sikeredtem
Szia! Hát lehet már egy bébi a dologban. Én 11 hetes kismama vagyok. Mi is terveztük és 2. próbálkozásra össze is jött. Én a nem várt mensi előtt 1 nappal teszteltem egy gabriel teszttel, hajnalban, akkor negatív volt, majd a nem várt mensi megjövetele után 4 nappal, ahogy most te is állsz, napközben egy clear blue-val és alig mártottam be a tesztet az anyagba, már ott volt a kemény +, szóval jók az esélyeid szerintem és én is nagyon szurkolok neked.
Igazán megérdemled már azt a kisbabát:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!