40. hétben vagyok, folyamatos vizeletcsepegésem van, de ez mellett ma megjelent vmi nyálkás folyás is. Ez mi lehet?
Nem vizes, hanem zselés-kocsonyás állagú, tuti nem a magzatvíz és nem is egyfolytában folyik, hanem időnként jön elő. Reggel volt, meg most kb. 10perce.
Én is gondoltam arra, h a nyákdugó lenne, de kedden meg rózsaszín volt ugyanilyen folyásom és arra mondta a doki, h az, szóval azért lepődtem meg, mert ez most fehéres-átlátszós.
Köszi! Bemegyek hozzá, megnézetem. Nem bánnám, ha szülnénk, mert ha a héten nem történik semmi, akkor hétfőn úgy indítják... Majd szorítsatok és köszi a válaszokat!
Ha már nem lennék gépközelbe mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Azert ha tudod akor ird mar meg mi tortent Veletek!
Sok sikert!
Sziasztok!
Minden oké, csak a folyásom lett több, amúgy teljesen normális tüneteket produkálunk :)
Holnap még nst, aztán hétfőn már "kettéosztódunk" vagy így vagy úgy. Majd azért szorítsatok!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!