Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most őszintén, az ultrahang...

Most őszintén, az ultrahang vizsgálatnál látja az orvos, ha a köldökzsinór a baba nyakán van?

Figyelt kérdés
Konkrétan a kérdésre szeretnék választ kapni,nem arra hogy "ne aggódj,nem lesz semmi baj,születnek úgy babák" mert azt tudom. Nos,látja vagy nem?
2013. jún. 4. 14:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A fiamnak nagyon rossz volt a szívhangja a 34. héten,ezért meg ultrahangoztak és észrevették,hogy a nyaka és a válla köré van tekeredve...

Utána el is folyt a magzatvizem,így meg is született a fiam,de császárral.

Nálam nem akartak kockáztatni...

2013. jún. 4. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokim látta, de tényleg nem tulajdonított neki jelentőséget, nem is nekem mondta, csak az asszisztemsnek motyogta. Császár volt rendes időben és ott mondta, hogy tényleg a nyakán volt
2013. jún. 4. 16:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Elvileg jobb helyeken ezért csinálnak szülések előtt UH-t, flowmetriát, hogy kiszűrjék az ilyen eseteket, mert ezen látszik. Nekem pl nem néztek semmit, csak szívhangot.
2013. jún. 4. 16:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Bizony látja,csak nem mondja meg.... még én is láttam a 32. heti 4D és ezért nem is tudtuk az arcát rendesen látni, mert mindig ott tekerget a köldökzsinor. Mots már sík ideg vagyok, hiszen kétszer is rajta volt a nyakán és a mosatni babánál már előre izgulok. Sajnos nem tudtam megszülni az elsőt és vákummal rántották ki belőlem, ezért volt lehet a hosszú bvajúdás is. sőt utána műteni kellett mert még 2 hét után sem múlt el a gyermekágyim... de ezt már senki nem fogja megmondani hogy miért... Miért tetted fel a kérdést?
2013. jún. 4. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Attól függ, hogy mennyire jó a gépe, az én dokim nem látta 100%-an, csak a szonográfus a 4d-s ultrahangon, de azt még én is mint laikus látom. Sztem csináltass 4d-s felvételt ott tuti látszik, hogy áll a köldökzsinór.
2013. jún. 5. 13:22
 16/18 anonim válasza:

Bar regi kerdes, de sajnos nalunk 11 honapja megtortent a baj az utolso heten. Delutan meg mozgott este mar nem.

Nyakan, derekan hurkolta + 1 valodi csomó.

Utana a volt orvosom fonoket kerdeztem tenyleg nem lehet latni??? Hiszen azt lehetett latni hogy 7mm a haja...

Erre elkomorodott az arca es azt mondta: " lehet latni, csak olyan gyakran van rajta es olyan ritkan okoz bajt hogy nem foglalkoznak vele"

Szoval igen latjak...

De a volt orvosom ne lottozzon mert baromira nem szerencses... ;(

2018. máj. 16. 13:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi neked is utolsó. Sajnos velünk is megtörtént a 40.héten. Szerintem is látják.
2018. máj. 17. 21:49
 18/18 anonim válasza:

Annyira duhito.... :( elkerulheto lenne...

Kedves kerdezo a kerdes kiirasakor tortent? Mert akkor neked is kitartast az evfordulohoz. Nekunk most jon az elso evfordulo. :(

2018. jún. 2. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!