Mi a véleményetek erről?
31 hetes vagyok, magán dokihoz jártam eddig...alaklmanként 9 ezer forintot kért el, problémamentes a terhességem így kb egy röpke 5 percet vettem mindíg igénybe...
Úgy gondoltam megbeszéljük a szüléssel kapcsolatos dolgokat, mire közli hogy mikor szülni fogok Ő valószínüleg nem lesz, majd még addig megbeszéljük róla...
Ha túlhordom a gyereket, talán-talán szülhetek nála, de még nem tudja mikor nem lesz ....
Ahogy ő számolja a szülést több mint egy héttel kellene túlhordanom, ahogy én (mensi szerint ) akkor kb 2-3 nappal...
Ezen eléggé kiakadtam mert így a lényegét veszti el nálam a magán dokihoz járás, hisz amiért igazán fizetnék / amikor igazán kellene nem lesz ott.....
Most azon gondolkodom hogy nem is megyek többet hozzá ha úgy is ügyeleten fogok szülni...szerintetek?
Aztán kérdezte hogy megkérjünk valakit ő helyette ? (DE EZ IS MILYEN MÁR ? nem is értem hogy-hogy gondolja...gondolom a másik doki ha nem hozzá járok magánba majd jó kis borsos árat fog kérni, és ezt is majd akkor tudja megmondani mikor majd az nst-re fogok járni, tehát utolsó hetekben derülne ki kinél szülnék...
Aztán még kérdeztem tőle hogy gátmetszés kötelezően van ? erre ő : ez ilyen internetes kérdés,amivel egymást fárasztják :)...gondoltam kapd be, szültem már ...nem azért kérdem, csak hogy hogy készüljek....meg kiváncsiság...mert előző helyen ott ha kellett ha nem vágtak, nem volt nagyon választás....elsőnél pláne...
másik kérdésem ez volt hozzá : -Szülésznőt érdemes fogadni ? erre ő : - ha ez megnyugtatja Önt....
Szóval a stílusával/válaszaival sem vagyok elégedet...miért nem lehet körültekintően válaszolni egy k kérdésre ??????
Mi a véleményetek erről a helyzetről ???Ti hogy csinálnátok ?
Ja most látom, hogy nem lehet fogadni simán csak szülésznőt.
Hát akkor te döntsd el, hogy fogadsz-e orvost. Őt mindenképpen hagyd ott, és ne járj magánba.
Én nem hiszem, hogy fogadni fogok dokit. Szülésznőt valahogyan mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!