Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintem az Elevittől van...

Szerintem az Elevittől van hányingerem főképp. Simán válthatok másikra? Melyiket javasoljátok? 8 heteske

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 09:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Úgy látom, teljesen megoszlanak a vélemények, dehát ez így helyes. Kinek mi.

Én pl. elevittel kezdtem, aztán úgy gondoltam, hogy attól hízom (pedig nem!), váltottam Gravidára. Az első 3 hónap kb. 5 hányingere, amiből 4 hányással is végződött (bocsi) a gravida beszedése után volt, és kijött az egész, így visszaváltottam elevitre. Lehet pszichésen, de megint úgy éreztem, hogy puffadok, vagy hízok, vagy mi, ezért a 12. hét után újra Gravida. Azóta nem volt tőle hányingerem, azóta is azt szedem, és fogom is valszeg végig. Abban jód is van. Folsavat a 3mg-osat szedtem kb. a 20. héten mondta a doki, hogy már nem kell, mert csak a 12. hétig van jelentősége, utána megvan az adag a gravidában is.

A Femibion tényleg jó, de egészségpénztárra nem lehet elszámolni. Nekem ez szempont volt :o( mert amúgy a többihez képest tényleg drága: nálunk 5000 körül van egy adag. De ha te megteheted, akkor én is azt javaslom!

2009. okt. 7. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
fogalmam sincs hol veszed a femibiont 4000 alatt, amikor én voltam terhes 6900 volt 1 havi adag.... és az nem 20 éve volt. Amúgy meg tényleg azt hiszitek hogy a terhesvitamintól lesz zseni a gyereketek?:DD
2009. okt. 7. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy honnan szeditek azt, h a femibion ilyen drága. Tegnap előtt vettem a gyógyszertárban egy 30db-os dobozt 2890FT-ért!!!! Nem kamu! És nagyon meg vagyok vele elégedve!
2009. okt. 7. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is 3000 ért vettem a femibiont és nem kell külön hozzá a folsav mert abban van egyedül benne a többi terhesvitaminban nincs. Tehár árban nem rosszabb mint a többi. De ezt mindenki magában dönti el mi fér bele és mi nem.
2009. okt. 7. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!!!

Nekem azt mondták a gyogyszertárban nem lehet már maternát kapni. Megvettem az elevitet és én is rooszul vagyok töle!!! Nem tudom mit csínáljak mit szedjek!!! Valaki tud segíteni???

2011. okt. 4. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!