Szerintem az Elevittől van hányingerem főképp. Simán válthatok másikra? Melyiket javasoljátok? 8 heteske
Szia! Én Gravidát szedek, az 1992 Ft a 30 db-os. 8. héttől kezdtem el szedni a 13. hétig napi 1 tbl-t, majd azóta egyik nap 1 tbl. Gravida, másnap 1 tbl. Folsav 3 mg. Ezen a héten voltam védőnőnél, azt mondta, hogy a Folsavat már el is lehet hagyni.
Elkezdtem ezek mellé még szedni C-vitamint is, mert bejött a nyálkás idő.
Az első 2 hétben volt egy kicsit székrekedésem a Gravidától, de utána magától megszűnt. Hányingerem csak az elején volt, azóta semmi. Szerintem ez a hányinger dolog amúgy olyan dolog, hogy a barátnőm ugyanúgy csinált mindent a két terhességénél, de az egyiket végig hányta, a másikat meg nem.
Nekem ez az 1. terhességem, ezért még nincs viszonyítási alapom.
17 hetes km.
Én is a Centrum Maternát javaslom nekem bevált.A baratnőm Gravidát szed,elöte Elevitet szedett es neki se vált be.Állitólag olcsóbb is és magyar termék.
Szép babavárást.
3 honapos kisfiu anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!