Melyik nevet választanátok ezek közül? És melyik az, amelyiket biztosan nem?
Figyelt kérdés
Bende, Domonkos, Endre, Gellért, Illés, Lukács, Nándor, Soma, Zente, Zolta2013. máj. 31. 21:28
21/34 anonim válasza:
Na a Botond nagyon tetszik!de ezek közül ,amiket felsoroltál egyik sem jön be.bocsi
22/34 anonim válasza:
16#, akkor szerinted mi a menő? Brájen vagy Bredpitt? Pfff
23/34 anonim válasza:
Amit választanék: Domonkos, Nándor, Soma
Nem választanám: Zente, Zolta
24/34 anonim válasza:
Én egyiket sem adnám a saját gyerekemnek, de ami ezek közül szerintem azért szép: Gellért, esetleg a Nándor. A többi nekem nem tetszik.
25/34 anonim válasza:
turulkodó= mellet döngetve magyarkodó
26/34 anonim válasza:
Ha valaki magyar és Magyarországon magyar eredetű nevet ad, az szerintem inkább természetes mintsem "mellet döngetve magyarkodó".
27/34 anonim válasza:
A Botond nekem kifejezetten tetszik,a többi viszont nem. Talán a Lukács jöhetne szóba.
28/34 anonim válasza:
Szerintem a Zente nagyon különleges. Emellett még a Soma és a Lukács az, ami tetszik. Ami semmiképpen nem az a Zolta. Ez nagyon fura... A Bende nekem is eszembe jutott, de olyan befejezetlen érzést kelt bennem... A Bendegúz jó! Nekem is nagyon tetszik. De csak emiatt szerintem ne akard a Bendét...
29/34 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy ha magyarok vagyunk és Magyarországon élünk, akkor miért lenne túlságosan magyarkodó ilyen nevet adni a gyermekünknek.
Nekem pont ez a normális hozzáállás, de persze semmi gond nincs azzal sem, ha valaki másképp gondolkodik. Csak az nem én vagyok.
2013. jún. 1. 13:03
30/34 anonim válasza:
Majd a gyerekedet a suliban fogják csúfolni a neve miatt!Kiváncsi lennék,hány évesek írjak,hogy milyen ,,jó nevek''!engem nem zavar,csak tudom milyenek a mai gyerekek,de hát a te dolgod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!