Szerintetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
26ra nem vártam.reggel akarnák tesztelni,de ugy néz ki megfog jönni.ugyértem h kicsit pirossas a papir.szerintetek ha ma este még vagy reggelre nem jön meg rendesen. teszteljek?!2013. máj. 30. 21:43
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy tesztelj! Ha pozitív, akkor meg menj dokihoz, hogy biztos megmaradjon a baba.
3/5 A kérdező kommentje:
és ha megjön akkor csak késett ennyit v lehetett baba?!tudom h hülye kérdés,de érdekel a véleményetek...?! ti e helyzetbe mit gondolnátok?
2013. máj. 30. 22:14
4/5 anonim válasza:
Ha megjön és negatív a teszt, akkor nem valószínű h terhes voltál, mert még kéne lennie elég hormonnak a szervezetedben, hogy kimutassa.
Ha pozitív, akkor meg orvos, mert lehet, hogy nem megjött, csak kicsit "bizonytalan" a tapadása.
Mihamarabb teszt.
5/5 anonim válasza:
Attól függ mennyire pontos a ciklusod egyébként.
Az enyém mindig 28 napos volt, szóval ha nekem késne 4-5 napot, és babával próbálkoznánk, akkor úgy gondolnám, benne van a pakliban, hogy nem tudott megtapadni. De azt is gondolnám, hogy jobb ha természet ilyenkor végzi el a dolgát, mintha sokhetesen.
Mindenesetre szurkolok neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!