Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fáj az egész pocakom?...

Mitől fáj az egész pocakom? 37 hkm többi lent

Figyelt kérdés
Ezen kívül a hasam alja derekam is egyre többet fáj(ami tudom ,hogy már normális).De A hasam alja ma elég sokszor görcsölt,nyilalt,fájt de volt ,hogy elég hosszú ideig folyamatosan fájt!Ahogy fel állok az ágyból keményedek egyből vagy görcsölök és elég sokszor fáj ma az egész pocakom!ÉS ha mozog a baba nagyon fáj ahol a feje van mintha feszítene szét. Mitől lehet ez is normális? A válaszokat köszönöm!
2013. máj. 30. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Vagy jóslófájás vagy az igazi kezdődik.

Ha aggódsz, vagy nagyon rosszul vagy, hívd fel a dokidat, vagy menj be a kórházba és kérj egy soron kívüli ctg-t.

2013. máj. 30. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
valószínűleg normális, 37. héten vagy olykor már szinte senkinek nem leànyálom! Kitartás, mindjárt vége! Könnyű szülést!
2013. máj. 30. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat Hát majd kiderül, nem megyek be a kórházba mert annyira nem izgulok csak hát első baba és nem tudom mi micsoda. Már párhete joslózok de most erősebb és egy két dolog most csak ma jelentkezett ezért kérdeztem! de majd kiderül mi lesz:) Köszönöm
2013. máj. 30. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!