Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma egész nap feszül, fáj a...

Ma egész nap feszül, fáj a pocakom. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Eddig ilyen egésznapos rossz érzésem még nem volt..szedem a magnéziumot, sokat pihentem és mégis, leginkább a köldököm körül érzem,de a hasam aljába is sugárzik,vagy fogalmam sincs. Fáj az egész méhem. Mitévő legyek?

28 hkm

2012. jún. 26. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Feszülés nekem is szokott lenni, ha hirtelen jó nagyot nő a hasam- ezt onnan tudom, mert körbe szoktam mérni. Viszont nekem nem fáj.

Milyen magnéziumot szedsz? Nagyobb adag segíthetne, de inkább hívd fel a dokit, hogy mit tanácsol.

2012. jún. 26. 16:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Magnerotot szedek,napi 2x1-et,de ma 3-at fogok bevenni,mert 2-őt már lenyeltem,azt hittem jobb lesz,de nem. Én is gondoltam erre,hogy talán épp nő egy nagyobbat most a pocak és ezért az érzés. Sajnos a dokim nyaral,így őt nem tudom felhívni,azért kérdeztem itt,hátha valakinek volt hasonló és megosztja velem a tapasztalatát.

köszönöm a válaszod,remélem holnapra elmúlik,addig meg pihengetek.

2012. jún. 26. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
én csak azt tudom válaszolni, hogy amikor én nem tudtam felhívni az orvosomat, felhívtam a kórházat, és megkértem, hogy kapcsolják a szülészetet. Mondtam, hogy ki az orvosom, és válaszoltak a kérdésemre. Persze nem tudnak olyan pontosan válaszolni, mint az orvosod, de azért csak jobban értenek hozzá, mint a szomszéd nénik... :)
2012. jún. 26. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. Ha van barnás, vagy rózsaszínes folyásod, mindenképpen menj orvoshoz. Ha erősödő görcsöket érzel, akkor is.

Én egyébként a frontokat így érzem mindig, feszüléssel, és fájdogálással, úgyhogy neked is ezer dolog miatt lehet, nem biztos, hogy baj van.

2012. jún. 26. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!