Olyan furcsán érzem magam ma! 38 hetes vagyok pont ma, egész nap fáj a pocakom hol nyilalgat teljesen lent, hol meg mint amikor meg akar jönni! Sokszor keményedik a hasam! Mi lehet?
nekem ilyen tüneteim voltak mikor szülni mentem :)
gyors problémamentes szülést :)
Szia!
hát..lehet, hogy készülődik a babó:)
Minden jót:)
Én is ilyesmit érzek, 37, 5 hetes vok, lassan mehetnék azt mondták a kh-ban.Na kiváncsi vagyok:)
Majd irjátok meg!
**
2.vagyok.Még nem indult be,kicsit aludtam,és most nem fáj annyira.De most hallottam,hogy megint időváltozás lesz,arra nagyon érzékenyek a babák,és megindulnak kifelé:)
Ti hogy vagytok?
4. vagyok.
Na valentin napon megszültem.
Éjjel jóslóztam, reggel mentünk nst-re, ott már mutatta a fájásokat, de nem fájt még annyira.Reggel fél 9 kor volt 3 ujjnyi, fél 11 kor 4 ujjnyinál burokrepesztés, vajúdtam labdán, meg szülőszéken zuhany alatt, 12.10 kor megszületett a picilány gátvédelemmel, 2900 gr-al, 48 cm-rel.Szerdán jöttünk haza.
Ti hogy vagytok?
2.vagyok.
Utolsó,GRATULÁLOK:)))De jó neked,Én még mindig egyben.Jóslózgatok csak,de nem vészes.A baba nagyon lusta kb 3 napja,alig akarnak hazaengedni nst-ről.Nekem majd jövő héten csinálnak egy uh-t,és ha még mindig harántos a kisfiam,akkor megcsászároznak.Nagyon jó lenne már,hatalmas a pocakom(120cm),és 68kiló vagyok,10 kiló jött csak fel,de a baba elég nagy,azt mondta a doki.
Többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!