3 hetes kismama vagyok. Mondanátok nekem olyan ételeket ami nagy valószínűséggel nem jön ki? Eddig még a gyümölcs de még a sajtos perec is visszajött.
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 09:54
11/14 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt,hogy elmaradt mensi után 3 hetes,tehát összesen 7 hetes lehet.Ilyenkor már jelentkeznek tünetek.
12/14 anonim válasza:
3 hetes terhességről még soha nem is hallottam,nem esetleg gyomor rontásod van,nem igazán értem hogy az 5 hetes terhességet 3 hetesre hogy lehetett elírni.
Orvos állapította meg a terhességed?
13/14 anonim válasza:
Őszintén szólva 5 hetesen derül ki általában a terhesség.
Akkor még nincs hányás tünetként,esetleg émelygés.
Fura vagy kérdező...
14/14 djudit válasza:
Nekem a gyümölcsös jégkrém és a hideg jeges-tea segített, de az sem mindig.
Off: Én a fogantatást követő napon már rosszul voltam a nászutunkon, a férjem sem hitte, hogy terhes lehetek, azt hitte, hogy elkaptam valamit. Szóval van olyan, aki már egyből rosszul van, saját bőrömön tapasztaltam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!