Mennyit kell mocorognia, rugdosnia a babának? 38 hetes kismama vagyok, és ma nagyon nem vitte túlzásba.
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 22:36
1/3 anonim válasza:
Nem "kell" semennyit, a babák nem olvasták a tankönyveket.
Én sosem számoltam a mozgásokat, vannak lustább és mozgékonyabb napjaik, a frontok is hatnak rájuk a méhen belül.
Lényeg, hogy érezd őt minden nap mozogni.
2/3 Gabi86 válasza:
most már egyre kevesebbet fog mozogni,de erre nincs séma.vannak napok mikor többet van mikor kevesebbet.nekem tegnap volt nagyon lusti a kislányom,de ma elég aktív volt.habár én már a 40,hetet betöltöttem.mára voltam kiírva,de eddig még sok hajlandóságot nem mutatott a lányom,hogy kijönne.úgyhogy még várok. :-) ezért nem kell aggódni.neked sincsenek egyforma napjaid?!a babáddal is így van.
3/3 anonim válasza:
Nincs meghatározás, hogy mikor mennyit KELL. Annyit mozognak, amennyi jól esik. Nekünk például tegnap előtt, és előtte alig mocorgott, csak a szokott időben történő "bejelentkezés" volt, tegnap és ma... húha... aludni se tudtam tőle, állandóan izgett-mozgott.
Pláne azért 38 hetesen nagyon szűkös ott benn, egyre nehezebb neki mozgolódni. Szerintem, nincs ok aggódni, ma kicsit lustább volt, tán a front is... majd holnap vagy utána bepótolja, ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!