Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lenne ha 32 hetes kismama...

Baj lenne ha 32 hetes kismama bárányhimlős lenne?

Figyelt kérdés
ha volt már a kismama bárányhimlős,akkor elkaphatja? a magzatra mit jelent ha az anyuka elkapja?
2013. máj. 24. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Semmit. Az elso trimeszterben es a szules idejen okoz bajt a baranyhimlo
2013. máj. 24. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
de ha a kismama volt már bárányhimlős, akkor nem kaphatja el újra
2013. máj. 24. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már voltál nem kapod el. Én 3 hónaposan 3 pöttyel voltam bárányhimlős, azóta körbe nyaltam az össze bárányhimlős gyereket és nem kaptam még egyszer el. (pont ezért, nehogy terhesen elkapjam) A terhesség elején egyértelműen vetélést okoz, terhességközben fejlődési rendellenességet okozhat. De mivel már a babád kifejlődött csak növekszik, nem lenne valószínű hatással rá. Viszont ha lázzal kísért akkor már okozhat problémát. Ha úgy gondolod bárányhimlős lettél minden képen minél előbb keres fel egy orvost. Jobb félni mint megijedni. Már egyetlen pöttyből eldönthető, hogy az bárányhimlő vagy sem.
2013. máj. 24. 19:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. máj. 24. 19:24
 5/5 Kerria ***** válasza:
Annyiban egészíteném ki/javítanám ki a többieket, hogy ha egyszer elkaptad, utána is elkaphatod, csak már nem üt ki, nem érzi meg a szervezeted. Ebben az esetben nincs vele gubanc.
2013. máj. 24. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!