160 centi alatti anyukák, óriási hasatok lett?
Figyelt kérdés
155 centi vagyok és nagyon félek, hogy a magasságom miatt magamhoz képest hatalmas lesz a hasam. Tudom, hogy jaj a baba, meg egészséges legyen, de akkor is félek tőle, hogy ugye minél hatalmasabb lesz, annál jobban reped majd a bőr. :/ Nyilván alkati kérdés is, de azért csak több esély van rá óriási hassal.2013. máj. 30. 07:00
1/5 anonim válasza:
Ha 155 centihez 45-60 kg vagy, s nem ezek reggeltől estig, akkor nem lesz irreálisan nagy a hasad.
Ha 155 centihez 70 kg vagy, s még felszedsz 30-at, akkor nagy hasad lesz!
De lehet csak 5 kg-ot hízol, kis hasad lesz, ami mégis olyan lesz mint a zebra....
Minap voltam nst-n, 37 hetesen hatalmas hasam van, 32 kg szedtem fel, de mindd hasra szinte, senki nem mondaná meg, hogy 100 kg vagyok, s egy csík sincs a hasamon...
Volt eg lány, 70 kg volt, de volt 170 magas, fele akkora hasa volt mint nekem, őt akkor fektették be 40 hetesen, s ujjnyi széles, de vagy 100 csík volt a hasán!!!
Ez a bőrösön múlik!
Ha hajlamos a csikosodásra akkor lesz , ha nem, akkor nem lesz!
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj ez azért megnyugtató.
2013. máj. 30. 07:12
3/5 Babeli Zurzavar válasza:
158 centi vagyok, az elsovel pont aranyos hasam lett, 112 cm volt a korfogata amikor szulni mentem, a masodikkal most vagyok 24 hetes, mar 94 cm a hasam... nem tudom meddig no:-) egy csik sem maradt es eddig lekopogom most sincs rajta!
4/5 anonim válasza:
156cm vagyok és nagyon nagy hasam volt. Nem voltam kövér, 54 kilóval kezdtem a terhességet, 17 kilóval zártam. Csíkos lett a hasam, pedig kenegettem is, de dokim szerint aki hajlamos rá, az kenegetheti akár mivel...Tesóm 3 gyereket szült és egy hajszál vékony csík sem lett rajta, pedig volt pocakja rendesen.
5/5 anonim válasza:
158 cm vagyok, két elég nagy babát szültem, első 3800g, hasam 116 cm volt, második 4200g, hasam 125 cm volt. Egy darab csíkom sincs, nem ettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!