Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 160 centi alatti anyukák,...

160 centi alatti anyukák, óriási hasatok lett?

Figyelt kérdés
155 centi vagyok és nagyon félek, hogy a magasságom miatt magamhoz képest hatalmas lesz a hasam. Tudom, hogy jaj a baba, meg egészséges legyen, de akkor is félek tőle, hogy ugye minél hatalmasabb lesz, annál jobban reped majd a bőr. :/ Nyilván alkati kérdés is, de azért csak több esély van rá óriási hassal.
2013. máj. 30. 07:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha 155 centihez 45-60 kg vagy, s nem ezek reggeltől estig, akkor nem lesz irreálisan nagy a hasad.

Ha 155 centihez 70 kg vagy, s még felszedsz 30-at, akkor nagy hasad lesz!

De lehet csak 5 kg-ot hízol, kis hasad lesz, ami mégis olyan lesz mint a zebra....

Minap voltam nst-n, 37 hetesen hatalmas hasam van, 32 kg szedtem fel, de mindd hasra szinte, senki nem mondaná meg, hogy 100 kg vagyok, s egy csík sincs a hasamon...

Volt eg lány, 70 kg volt, de volt 170 magas, fele akkora hasa volt mint nekem, őt akkor fektették be 40 hetesen, s ujjnyi széles, de vagy 100 csík volt a hasán!!!

Ez a bőrösön múlik!

Ha hajlamos a csikosodásra akkor lesz , ha nem, akkor nem lesz!

2013. máj. 30. 07:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj ez azért megnyugtató.
2013. máj. 30. 07:12
 3/5 Babeli Zurzavar ***** válasza:
158 centi vagyok, az elsovel pont aranyos hasam lett, 112 cm volt a korfogata amikor szulni mentem, a masodikkal most vagyok 24 hetes, mar 94 cm a hasam... nem tudom meddig no:-) egy csik sem maradt es eddig lekopogom most sincs rajta!
2013. máj. 30. 07:19
 4/5 anonim ***** válasza:
156cm vagyok és nagyon nagy hasam volt. Nem voltam kövér, 54 kilóval kezdtem a terhességet, 17 kilóval zártam. Csíkos lett a hasam, pedig kenegettem is, de dokim szerint aki hajlamos rá, az kenegetheti akár mivel...Tesóm 3 gyereket szült és egy hajszál vékony csík sem lett rajta, pedig volt pocakja rendesen.
2013. máj. 30. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
158 cm vagyok, két elég nagy babát szültem, első 3800g, hasam 116 cm volt, második 4200g, hasam 125 cm volt. Egy darab csíkom sincs, nem ettől függ.
2013. máj. 30. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!