Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek szokott fájni a hasatok?

Nektek szokott fájni a hasatok?

Figyelt kérdés
Éles fájdalom?10 hkm vagyok.Ma lehajoltam és baromi erös fájdalom nyilalt a jobb oldlamba.pl. Ha wczés után hátrafordulok törölni,akkor is baromira húzódik vmi izom.
2013. ápr. 16. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez természetes. Tágul a méhed, nyúlnak a szalagok, izmok. Most már óvatosabban kell hajolgatni, kerülni kell a hirtelen mozdulatokat.
2013. ápr. 16. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 26 hetes vagyok, és tegnap 3 megállónyira kellett elmennem villamossal, leülni nem tudtam, de nem is próbálkoztam, mert volt ott egy másik kismama is, és neki sem adta át a helyét senki.. Szóval kb. félúton a ruhaboltba iszonyatosan elkezdett szúrni a csípőm táján, és kisugárzott a fájdalom a combomba is. Majd megőrültem, úgy éreztem pillanatokon belül elájulok, vagy megszülök, vagy sorban mindkettőt... 2 megállónyit szenvedtem, miután leszálltam, átmentem az úton, be az üzletbe, és rögtön leültem arra a székre, ami a cipő próbához van kirakva, és legalább 2 percig ott üldögéltem. Borzalmas volt! Azóta 2-3 alkalommal görcsöltem is 1-2 percig, de valószínűleg tágulok, szélesedik a csípőm, és csak ezért volt.

Szerintem kerüld a hirtelen mozdulatokat, és amennyire lehet, a hajolgatást. Ne aggódj, elő fog ez még fordulni később is. Aggódni csak akkor érdemes, ha nem múlik, vagy ha vérezni kezdesz. Egyébként normális, az orvos sem fog rá semmi különöset mondani.

2013. ápr. 16. 14:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Szuper......:/ Az orvosom szerint minden sz@r normális....
2013. ápr. 16. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Álitólag normális...

Én is tiz hetes vagyok es ma peldaul sokat gyalogoltam es mar attol is fáj és húzódik a hasam.

Néhány napja én tettem fel egy kérdést, ugyanis éjjel arra ébredtem, hogy belenyilalt a hasamba mikor fordúltam álmomban és felébredtem a fájdalomra.

Mi lesz később???

2013. ápr. 16. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
En 22 hetes vagyok,de nem tudom a dolgomat vegezni(pedig az felujitast most kezdtuk es szeretnek en is reszt venni benne).Nagyon bekemenyedik vagy el kezd huzzodni ahasam alja oldalt ha sokat megyek,illetve takaritok..:/ Pedig olyan jo lenne segitenia ferjemnek aki munka mellett dolgozik a hazon..:(
2013. ápr. 16. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!