Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szokott fájni a hasatok?

Szokott fájni a hasatok?

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok és a jobb petefészkemnél eléggé fájdogál a hasam, de ma még szinte egész nap. Nem görcsöl, hanem csak fáj. Nem tudom, hogy természetes-e ez.
2011. febr. 16. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont 19 hetes vagyok és ma beszéltem a dokival és mondtam neki,hogy nyomást és szurkálást érzek a hasamban de nem fáj.Én a bal oldalamon érzem ezt.Azt mondta,hogy nyugodjak meg azt érzem ahogy nő a méhem.A védőnőnél is ma voltam neki is megemlítettem ő is ugyan ezt mondta ill azt,hogy valószínűleg ott bal oldalt helyezkedik el a baba és őt érzem még ott.

Minden jót és boldog babavárást kívánok!

2011. febr. 16. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! 25 hetes vagyok, elég sokat fájdogál a hasam, sőt a kisfiam akkorát szokott rúgni a petefészkembe, hogy azt hiszem menten bepisilek. :) DE megéri. Már alig várom, hogy megszülessen, és a karomban legyen. :)
2011. febr. 16. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!