Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen milyen hátizomerősí...

24 hetesen milyen hátizomerősítő gyakorlatokat lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Csinálom a Réka terhestornáját, de annyira fáj a hátam, teljesen leépültek az izmok, hogy nagyon szenvedek. Hason már nem tudok feküdni, hogy úgy erősítsek. Nyújtózkodós gyakorlatokat csinálok, de úgy érzem, kevés (terhesség előtt intenzíven tornáztam, de már hónapok óta alig). A torna után egy darabig nagyon jó, de mivel sokat pihenek, a nap végére megint fájni kezd.

Tud valaki segíteni?

2013. máj. 29. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen hasizom erősítő tornát nem szabad csinálni,sőt tilos.Kérlek gondolj a babádra,ráérsz szülés után hasizmot erősíteni!Most pihenés esetleg jóga.Ha baj lesz csak magadat hibáztathatod!
2013. máj. 29. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:

0rulj, hogy nem koraszultel!

Mar megint valaki, aki bedolt ezeknek. Menj setalni, az jobb.

2013. máj. 29. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Könyörgöm senki nem tud olvasni? Hátizom erősítőt kérdezett!!!... De sajnos én egyet sem ismerek. A réka videójának 3. trimeszteri része elvileg erről szól. Mást én sem ismerek.
2013. máj. 29. 22:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Kérem, olyan válaszoljon, aki segíteni tud. Hasznos gyakorlatokat kérek szépen, ami megszűnteti a hátfájásomat. Természetesen a baba az első, de mivel semmi bajom (a hátfájáson kívül), úgy gondolom KÖTELESSÉGEM vigyázni a saját egészségemre is, ehhez pedig a torna hozzátartozik. Nyilván nem testépítésre gondoltam! Legyetek már eszeteknél!!

Köszönöm!

2013. máj. 30. 11:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy az első kettő hasizom gyakorlatra gondol: tanuljatok meg OLVASNI!!!! HÁTIZOM-ról volt szó! Nem ártana az apróbetűs részletezést is tanulmányozni, és akkor nem csináltok magatokból bolondot!
2013. máj. 30. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondolom nem maradt bennt a baba :)

de a Péntek Enikő

fittmamablog.hu itt vannak videok!

Ezt javaslom :)

2014. jan. 2. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!