25 hetesen milyen derék és hátizomerősítő gyakorlatokat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sajnos derékfájós vagyok és hiába tornázom itthon heti 3x, kevésnek bizonyul. Mondjuk eddig nem is figyeltem oda a helyes tartásra... mivel erősíthetném meg az izmaimat? Másfél éve a császárnál nem a hasam fájt, hanem a derekam, mert elfeküdem azon a sz** kórházi ágyon! Most szeretném ettől megkímélni magam és edzésben lenni addigra (is).2010. jan. 10. 13:42
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de az elsőnél nem tudom mit kéne látnom...
A második nagyon hasznos, bár az utolsó hasonfekvősön jót mosolyogtam! Köszi szépen, ezt kivéve a többi gyakorlatot kipróbálom!
2010. jan. 10. 19:10
4/5 anonim válasza:
Én ezt csinálom, és a korábbi hátfájásomat is elmúlasztotta:
kis terpeszbe állsz, hajlított térdekkel, kissé előredöntöd a törzset, és rugózni kezdessz. 2 rugózásnál a karok a fejed mellett magastartásban, majd 2 rugózásnál karok oldat a törzs mellett.
Naponta 2x5 perc, és helyrehoz. Közben figyeld a légzésedet is! A karok fel-le engedésekor belégzés, rugózásnál kilégzés.
31 hetes km.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez jól hangzik!
2010. jan. 12. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!