Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen milyen derék és...

25 hetesen milyen derék és hátizomerősítő gyakorlatokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sajnos derékfájós vagyok és hiába tornázom itthon heti 3x, kevésnek bizonyul. Mondjuk eddig nem is figyeltem oda a helyes tartásra... mivel erősíthetném meg az izmaimat? Másfél éve a császárnál nem a hasam fájt, hanem a derekam, mert elfeküdem azon a sz** kórházi ágyon! Most szeretném ettől megkímélni magam és edzésben lenni addigra (is).
2010. jan. 10. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Könyvjelzők eszköztár

[link]

2010. jan. 10. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
2010. jan. 10. 15:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de az elsőnél nem tudom mit kéne látnom...

A második nagyon hasznos, bár az utolsó hasonfekvősön jót mosolyogtam! Köszi szépen, ezt kivéve a többi gyakorlatot kipróbálom!

2010. jan. 10. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ezt csinálom, és a korábbi hátfájásomat is elmúlasztotta:

kis terpeszbe állsz, hajlított térdekkel, kissé előredöntöd a törzset, és rugózni kezdessz. 2 rugózásnál a karok a fejed mellett magastartásban, majd 2 rugózásnál karok oldat a törzs mellett.

Naponta 2x5 perc, és helyrehoz. Közben figyeld a légzésedet is! A karok fel-le engedésekor belégzés, rugózásnál kilégzés.

31 hetes km.

2010. jan. 11. 11:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez jól hangzik!
2010. jan. 12. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!