Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez nem jelent gondot, igaz?

Ez nem jelent gondot, igaz?

Figyelt kérdés
29 hetes vagyok, azt vettem észre h tegnap bőven volt folyásom, ma meg semmi. Ez mit jelent? Miért van? Előfordul Veletek is ennyi idős terhességnél? Ez nem jelent semmi gondot igaz? A babám ugyanolyan aktív.
2013. máj. 29. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt a hormonális változások miatt eléggé változékony és sokféle hüvelyváladék jelentkezhet, nekem pl. 33. héttől nagyon bő krémes folyásom volt mindkét terhességnél. Ha nem okoz semmilyen tünetet akkor valószínűleg csak hormonális oka van.
2013. máj. 29. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, én pont ezért vagyok teljesen kiborulva! 23 hetes vagyok és nagyon megemelkedett a folyásom, nekem színtelen szagtalan, vízszerű ha megszárad fehéres! De kiborít mert a neten olvastam a magzatvíz szivárgásról és most mindent beképzelek magamnak doki meg a közelben csak holnap rendel, az én babucim is nagyon aktív, remélem nekem is csak sima folyásom van!
2013. máj. 29. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:

2. válaszoló az tuti folyás mert a magzatvíz nem szárad meg fehéresre !!

az tényleg olyan mint a víz...

amúgy tök normális terhesség alatt a bő folyás...

2013. máj. 29. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De akkor az is normális ha egyik nap van, másik nap meg semmi?

2013. máj. 29. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!