Egy darab csirkemáj még nem okozhat gondot ugye?
Képzeld kérdező!
Tegnap este étteremben voltunk, ahol a tulaj leült mellénk.
A tulaj vodka narancsot ivott, én narancslevet.
Hirtelen jött az eső és bementünk.
Az ételem tovább ettem, és öbliteni akartam barancsal.
Szerinted mintörtént?:)
Vodkanarancsba jó nagyot belehúztam:D
Nevettünk egy nagyot és továbbétkeztünk:)
22hkm
Jogos a kerdes. A maj tele van A vitaminnal es vassal. Egyiket se lehet tulzasba vinni a terhesseg alatt. De ha neha-neha eszel belole egy-egy darabot semi bajod se lesz.
Mas dolog, de en pl amig nem tudtam terhes vagyok az elso honapban, vegig alkoholizaltam 1 honapot kemeny hazi palinkaval! Egeszseges lanyom szuletett.
Én az első terhességemnél ikrekkel voltam várandós, egy csomó májat ettem, mert nagyon kívántam. Nyilván semmi baj nem lett. A terhességem közepén mondta csak egy túlaggódós anyuka, hogy úristen, dehát miért eszem én májat??? Szóval egész addig nem is hallottam erről, sőt inkább azt hallottam, hogy kell is enni, mert amúgy egészséges.
Én azért tartom az ilyen hülyítéseket fölöslegesnek, mert ha van is abban valami, amit írsz, akkor sem árthat a babának, max. ha tonnaszámra ennéd, amit nyilván még én sem tettem, egyszerűen csak kívántam és többet ettem. Ha pedig egy babával baj van, az nem a májtól lesz.
Az természetes, hogy nyers dolgokat nem kóstolunk, nem eszünk, meg lágy sajtokat sem nagyon, max. kicsit, ha nagyon kívánja valaki, de a többi kaja nem árthat, hisz akkor ezek a tévhitek sokkal nagyobb visszhangot keltenének és orvosok is hirdetnék.
Bocs, ha hosszú lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!