Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Válaszolnátok Nekem?

Válaszolnátok Nekem?

Figyelt kérdés

Ha esetleg nem tetszik a folyásom és vmi gombára gyanakszom, és megkérem a dokim h nézzen meg, azt mindenféleképpen csak kenetvétellel tudja? Csak mert nekem annyira összeszűkülhetett a hüvelyem, mert még a sima hüvelyi uh is fáj/kellemetlen (méhszájnézésnél). Meg az pár hét amíg az eredményt megkapom. Mert ha lenne vmi gondom, hogyan tudnám egyszerre kezelni?

28+6 h km

2013. máj. 28. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha pontos vizsgálati eredményt akar kapni, akkor igen, kell kenetet venni.

Ugyanis abból tudja csak meg, hogy pontosan milyen kórokozóval vagy akár kórokozókkal van dolga. És úgy tud csak célzottan kezelni.

Amúgy 1 hét a tenyésztés eredménye.

A hasra ütéssel és tüneti ránézésre felírt kezelésnek nem igen szokott jó vége lenni, mert ott sűrűn előjön ugyanaz a probléma, mert nem célzottan lett kezelve.

2013. máj. 28. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen
2013. máj. 29. 10:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És még egy kérdés: csak a kacsával tud kenetet venni igaz? :-( Annyira kellemetlen, főleg terhesség alatt. De tudom a babáért mindent! :-)
2013. máj. 29. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Megoldható kacsa nélkül is, de zömében használják. Én sem szeretem, de ha az ember ellazítja magát és nem a kellemetlenségre gondol, hanem arra, hogy ez az egészségét szolgálja, akkor el tud lazulni és igazából én meg sem érzem soha.
2013. máj. 29. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindig azzal vesznek. Valoszinuleg neked is.
2013. máj. 29. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!