Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. hétben vagyok, ugye minden...

6. hétben vagyok, ugye minden rendben lesz?

Figyelt kérdés
Hali, olvasgattam a fórumot és úgy megijedtem, szóval nekem eddig a 10es teszt lett pozitív 4darab... orvoshoz két hét múlva megyek. De már a mensi elött is fájtak a melleim azt hittem hogy megfog jönni de nem múlt el a mellfájás, és nagyon fáradt voltam,meg sokat járkáltam pisilni óránként, elöször nem is gondoltam babára de egy nappal mensi elött vettem egy tesztet és puff pozitív lett...aztán a többi is.Azóta hozzájött a hasfájás is, ami azért enyhült a megnem jött mensi után de azért érzem néha, nem görcsöl csak néha olyan furcsán mintha húzódna-szúrna nem tudom elmagyarázni de nem fáj nagyon. Nincs semmilyen barnázás vagy folyásom...viszont állandó gyomorégés és mostnaában esténként kicsit rosszul vagyok. Szóval igaz hogy nem pont mostra tervezett a baba...de szeretném ha megmaradna...még csak most vagyok a 6. hétben úúúúgy szeretném ha már túl lennék a 12. héten....Ma vettem egy 25ös tesztet - mert elvileg azt olvastam hogy ha minden rendben van akkor a hcg-nek erösödnie kell- és az is szép pozitív lett...de olvasgattam itt a fórumokat és tökre bepánioltam hogy mi lesz ha nem érzek tünetet, vagy megáll a szíve, vagy van-e egyáltalán....lehet azért hog yminden rendben lesz ugye?
2013. máj. 28. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján minden rendben van.

Ha első terhesség, akkor az is természetes, hogy húzódik a hasad. A méhszalagok nyúlnak, készül a szervezeted, a pocakod arra, hogy jó kis otthont nyújtson a babának hónapokon át.

Gyomorégés... kívánom, hogy ne tartson soká. Egy korty tej vagy Salvus víz jót tehet.

Ne pánikolj és ne félj, mert ettől csak rosszabb lesz. Ha egészségesen élsz, semmit nem tehetsz, hogy megmaradjon a baba. Az első hetek mennek a leglassabban, de utána begyorsul az idő, majd meglátod.

Jó egészséget nektek!

2013. máj. 28. 18:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, és igen elsö terhesség:))
2013. máj. 28. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne gondolj semmi rosszra és ne olvasgasd a rémtörténeteket. Mondom ezt én, aki hasonlóan el tud gondolkozni a hülyeségeken. Szerintem mindenki átesik ezen, ill. az aggódáson. Olyankor szüneteltetem a netet, csak jóra gondolok.
2013. máj. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!