Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt a legkorábbi tünet,...

Mi volt a legkorábbi tünet, amiből érezted hogy terhes vagy, még mielőtt kimaradt volna a menstruációd?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia 3-as,ma reggel teszteltem,akkor nem láttam még rajta semmit(amúgy a rossz hírű predictor early-vel teszteltem mert az 12,5-ös erősségű),amúgy balra el csúszott a tesztcsík az ablakocskákhoz képest.Hazajöttem és megnéztem,most van rajt egy rózsaszín vékony halvány csík.,nem tudom,hogy ez most a false pozitív,vagy pozitív is lesz belőle.Később felteszem a képet kérdésbe is,csak még nem töltött fel a fényképező.Szerintetek lehet pozi?

6os

2013. máj. 29. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
A premenstruációs "zavarra" hasonlítanak ezek a korai jelek, de egy picit más. Én legalábbis tudtam, hogy terhes vagyok. Aki igazán ismeri testét és figyeli, az tudja, ha van ott bent valaki :)
2013. máj. 30. 19:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Most így visszagondolva a folytonos "megjön" érzés és a cickó fájdalom. Sokkal jobban fájt mint menszi előtt és nagyobb is volt! Ja meg az idegbaj :D Hozzám sem lehetett szólni:D
2013. máj. 31. 06:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden terhességemnél ugyanúgy, 3-4 nappal a nemvárt előtt pecsételés, másnaptól enyhe hányinger. Nagyon korán pozitívakat is teszteltem, kétszer a nemvárt előtti napokban. Az émelygés az egyiknél nagyon erős volt (a fiamnál), és el se múlt a 14. hétig. A melleim csak a 6. héttől fájtak.
2013. máj. 31. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!