nekem betöltött 6. héten kezdődött a hányinger/ hányás, s a betöltött 13. hétig tartott. (ha nem kezdődik újra)
13+4 hkm
2013. márc. 6. 16:05
3/11 Timcsikusz válasza:
nekem kb 2 hétig nagyon intenzív hányingerem volt és aludtam mint egy mormota.aztán 9 hetesen elmult minden egyik napról a másikra.elmentem dokihoz mondta hogy nem a legjobb jel ha egyik napról a másikra elmúlnak a tünetek.de szerencsére nem volt gond a baba jól van.most vagyok mindjárt 11 azóta is napokig semmi aztán kicsit rosszul vagyok.
ne izgulj egy az hogy még nagyon az elején vagy a másik meg az hogy ha nincs sem baj mert mindenkinél máshogy van.
2013. márc. 6. 16:46
4/11 anonim válasza:
Nem baj!!!!Nekem sem volt,remélem most már nem is lesz!!!Ma vagyok 14 hetes...
Nekem is nagyon feszültek a melleim,más tényleg nem volt,"aggódtam" is emiatt,de azt mondták,inkább örüljek!!!:)))
Boldog babavárást Neked!!!
2013. márc. 6. 16:54
5/11 anonim válasza:
Miért lenne baj? Örülj neki! Lehet, hogy pár nap múlva olyan kérdést írsz ki, hogy: "Hogy vészeljem át ezt a rosszullétet?" :-)
2013. márc. 6. 17:43
6/11 anonim válasza:
én is 5h+4 napos vagyok, nekem is a melleim feszülnek, de már elkezdtem a gyakori pisilést is.
2013. márc. 6. 18:02
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Pisilni én is sokat járok meg nagyon fáradékony vagyok!
2013. márc. 6. 18:32
8/11 anonim válasza:
A terhesség nem betegség, hanem egy állapot. Örülj neki, hogy kellemetlen tünetektől mentes boldog állapot. Az hogy a derékbőséged nőni fog, idővel rájössz. Nekem azon a napon volt hányingerem, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. :) Utána végig olyan jól éreztem magam, hogy nem terhesen sem volt jobb a közérzetem. Csak a derékbőséggel volt gondom mikor már 110 cm felett jártam. Zokni és cipőhúzásban a férjem segített.:) További jó egészséget, örömteli áldott állapotot kívánok!
2013. márc. 7. 21:59
9/11 anonim válasza:
Miért lenne baj ? Inkább örülj neki! A lányommal nekem se volt semmi tünetem. Most a fiammal 4 teljes hónapig hánytam; sokkal jobban örültem volna, ha vele se lett volna semmi, de szerencsére ezt is túl lehet élni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!