Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes terhes vagyok, de a...

5-6 hetes terhes vagyok, de a mellfeszülésen kívül nincs más tünetem az nem baj?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 15:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
majd lesz :)
2013. márc. 6. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:

nem.

valakinek semmi testi tünete nincs.

nekem betöltött 6. héten kezdődött a hányinger/ hányás, s a betöltött 13. hétig tartott. (ha nem kezdődik újra)

13+4 hkm

2013. márc. 6. 16:05
 3/11 Timcsikusz ***** válasza:

nekem kb 2 hétig nagyon intenzív hányingerem volt és aludtam mint egy mormota.aztán 9 hetesen elmult minden egyik napról a másikra.elmentem dokihoz mondta hogy nem a legjobb jel ha egyik napról a másikra elmúlnak a tünetek.de szerencsére nem volt gond a baba jól van.most vagyok mindjárt 11 azóta is napokig semmi aztán kicsit rosszul vagyok.

ne izgulj egy az hogy még nagyon az elején vagy a másik meg az hogy ha nincs sem baj mert mindenkinél máshogy van.

2013. márc. 6. 16:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem baj!!!!Nekem sem volt,remélem most már nem is lesz!!!Ma vagyok 14 hetes...

Nekem is nagyon feszültek a melleim,más tényleg nem volt,"aggódtam" is emiatt,de azt mondták,inkább örüljek!!!:)))

Boldog babavárást Neked!!!

2013. márc. 6. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Örülj neki! Lehet, hogy pár nap múlva olyan kérdést írsz ki, hogy: "Hogy vészeljem át ezt a rosszullétet?" :-)
2013. márc. 6. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
én is 5h+4 napos vagyok, nekem is a melleim feszülnek, de már elkezdtem a gyakori pisilést is.
2013. márc. 6. 18:02
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Pisilni én is sokat járok meg nagyon fáradékony vagyok!

2013. márc. 6. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
A terhesség nem betegség, hanem egy állapot. Örülj neki, hogy kellemetlen tünetektől mentes boldog állapot. Az hogy a derékbőséged nőni fog, idővel rájössz. Nekem azon a napon volt hányingerem, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. :) Utána végig olyan jól éreztem magam, hogy nem terhesen sem volt jobb a közérzetem. Csak a derékbőséggel volt gondom mikor már 110 cm felett jártam. Zokni és cipőhúzásban a férjem segített.:) További jó egészséget, örömteli áldott állapotot kívánok!
2013. márc. 7. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj ? Inkább örülj neki! A lányommal nekem se volt semmi tünetem. Most a fiammal 4 teljes hónapig hánytam; sokkal jobban örültem volna, ha vele se lett volna semmi, de szerencsére ezt is túl lehet élni. :)
2013. márc. 7. 23:28
 10/11 jegecske ***** válasza:
Örülj neki! Hányhatsz még eleget ezután is
2013. márc. 9. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!