Ez keményedés vagy nem?
Én nem tudom, nekem nem volt még keményedésem... De annak hangzik. Ha a magne B6 segített, akkor a megoldás is megvan.
Üdv, 25 hetes km.
Köszi:-)
Ez esetben megkérdezem a dokimat, mi lehet ez, úgy látszik senkinek sem volt még ilyen érzése.
Köszönöm 4. , gratulálok a babádhoz :)
Pont ilyen megnyugtatásra van szükségem:)
Nekem nem első, lehet hülyén hangzik, már a 3. terhességem, azért aggódok ennyire, mert az előző kettő koraszülés volt, szerencsére minden rendben a gyerekekkel, már nagyok, 10 és 7 évesek. De mivel elég rég volt, abszolút nem rémlik, hogy akkor szedtem volna mg-t és keményedésekre sem emlékszem, mindkettő más okok miatt jött korábban.
Ilyen érzésem, mint most tuti nem volt, uh remélem ez nem jelez elő nálam ismét koraszülést. Olyan sokaknál olvasom, hogy már ennyi idősen keményednek, mégis 40. hétre szülnek, - de szerintem az enyém nem az.
Minden jók kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!