Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33. héten ez most a front...

33. héten ez most a front miatt van? Görcsölget, hátfájás, de nem olyan sok keményedés. Vagy jóslófájások, na de egy napja?

Figyelt kérdés

Írjon aki volt hasonlóan. Az előző terhességemet vissza kellett tartani 32. és 33. héten, de az más volt, akkor állandóan keményedtem. Ezzel a terhességemmel nagyon frontos vagyok, de nem tudom, hogy ezt is lehet-e arra fogni.

És nem, nem tudok azonnal a nőgyógyászomhoz rohanni, mert 100 km és nem akarok egy 3 éves mellett még órákat utazni.

2013. máj. 20. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ejts meg egy telefont azért az orvosod felé.
2013. máj. 20. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:

igen, jóslófájások. Én ma megjártam a kórházat, mert éjjel óta iszonyú derékfájásom volt. Alhasi menzesz szerű fájásokkal együtt. Kiderült hogy jóslók, de még nem szülök, a méhszáj nem nyílik, nem folyt el magzatvíz sem. Úgyhogy hazaküldtek és mivel a 39. hétben vagyunk, lehet pár nap múlva már élesben megyünk.

Magnéziumot, kálciumot vegyél be, ezek megszüntetik a görcsöket. Remélem azóta már jobban vagy!

Igen, a front miatt erősödnek fel a fájások, ilyenkor több gyermek is születik.

2013. máj. 20. 17:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy picivel jobb, az izületeim is talán kevésbé fájnak meg anyum elvitte a kislányt és próbálok feküdni. Keményedés nincs szerencsére, csak egy-kettő, a megszokott. Hát a dokimat sajnos ma nem is próbálom még hívni, mert csüt. szólt, hogy pár napra most elutazik, ha baj van, akkor irány Pécs, de remélem nem lesz semmi.
2013. máj. 20. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj, 2. vagyok. Ha enyhült akkor múlóban van :) Magnézium, kálcium, sok pihi. Nekem a dokim azt mondta akár 1000 mg magnéziumot is bevehetek, nem lesz semmi baj esetleg egy kis hasmenés. Attól megáll a görcsölés. Szép estét Nektek, szerintem nem indul be szülés.
2013. máj. 20. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!