Hogyan tudnátok leírni a keményedést?
Figyelt kérdés
A Párom messze dolgozik és meg megkívántam a szexet, és maszturbáltam egyet, viszont amikor elélveztem, annyira bekeményedett a hasam. Ez bajt jelent? Más is járt már így? Ilyen lesz, ha esetleg majd keményedik a hasam? Olyan volt, mintha totál megfeszült volna minden izmom, és nem engedett volna ki. Most már viszont puha. Ettől lehet baja a babának?
Köszönöm előre is a normális válaszokat!
24+3 hkm
2013. máj. 14. 18:25
1/2 anonim válasza:
Igen ez a keményedés,mintha egy nagydarab kő lenne a hasad helyén.
Ha rendben van a terhességed,és nem tiltottak el a szextől ill. az orgazmustól akkor szerintem semmi baja nem lesz a babódnak.
Egészségedre!! :) Nekem sajna semmi nem lehet,de már lassan itt a vége :)
Szép babavárást!!! 37 hkm
2/2 anonim válasza:
Azt mondják, hogy terhesség vége felé egyre több és gyakoribb alkalommal fordul elő a keményedés. Azt hiszem, a 30. hétig napi 6-7 alkalom teljesen normális, és ártalmatlan, csak max. 15 percig tarthat. (A 6-7 alkalomban nem vagyok biztos, lehet, hogy rosszul emlékszem, és több... :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!