Létezik h 16 hetesen már érezzek keményedést?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 19:27
1/4 anonim válasza:
persze, nekem az elejétől volt! Orvosnak mondd el, gyakoribb kontroll kell, nehogy kicsíljon a méhszáj, pihenj, de tényleg, ne stresszelj, és szedj magnéziumot, aztán nem lesz semmi gond!!:)
3/4 A kérdező kommentje:
Az első babámnál is keményedtem de kicsit később! Pihenni? :) 3 éves mellett nem egyszerű :)! De próbálok! Szedek magnéziumot természetesen! Anno vagy napi 6-8 magnesi citricit szedtem most egyenlőre még magne B 6ot szedek!
2012. júl. 13. 19:35
4/4 anonim válasza:
En az elsonel is es a masodiknal is az elejetol kezdve kemenyedek es erzem is. Marmint olyan 6-7 hetes terhessegtol ereztem naponta tobbszor a kemenyedest.
Nem szedtem magneziumot, csak a rendes terhesvitamint es az elsovel 40+4 napig huztuk, szoval szerintem ne aggodj!
Foleg, ha szeded is a magneziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!