19. hét és még mindig semmi. Se babamozgás, se fáradtság. Kis keményedést érzek és ennyi. Hasam se nőtt, és egy kilót se híztam. Most már igazán mozoghatna egy picit az a baba, neem?!
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 12:01
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem veszed észre még, de a 20-22. hét körül már mindenki szokta érezni :)
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj, hamarosan érezni fogod :) Én is teljesen beparáztam, mindig nyugiba voltam, hogy naaa ez vajon az volt? :) Aztán a 18ik hétre egyértelmű volt, hogy mozog.
Mindenki más, Te lehet hogy kicsit később fogod érezni. Mozog Ő folyamatosan egyébként :)
Éppen az imént húztam fel a hasamon a polót, ugyanis a kisfiam úgy kinyomta magát h már szabad szemmel is láttam a hasamon :)
20+4hkm
3/3 anonim válasza:
De jó neked, hogy semmit se híztál! :D
Nyugi, nem sokára érezni fogod őkegyelmét! Lehet, hogy korábban is érezted már, csak kis gyengécske próbálkozás volt és esetleg bélmozgásnak vélted! Ne izgulj, nem sokára jelét adja, hogy milyen erős! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!