Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19. hét és még mindig semmi....

19. hét és még mindig semmi. Se babamozgás, se fáradtság. Kis keményedést érzek és ennyi. Hasam se nőtt, és egy kilót se híztam. Most már igazán mozoghatna egy picit az a baba, neem?!

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nem veszed észre még, de a 20-22. hét körül már mindenki szokta érezni :)
2012. máj. 24. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, hamarosan érezni fogod :) Én is teljesen beparáztam, mindig nyugiba voltam, hogy naaa ez vajon az volt? :) Aztán a 18ik hétre egyértelmű volt, hogy mozog.

Mindenki más, Te lehet hogy kicsit később fogod érezni. Mozog Ő folyamatosan egyébként :)

Éppen az imént húztam fel a hasamon a polót, ugyanis a kisfiam úgy kinyomta magát h már szabad szemmel is láttam a hasamon :)

20+4hkm

2012. máj. 24. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:

De jó neked, hogy semmit se híztál! :D

Nyugi, nem sokára érezni fogod őkegyelmét! Lehet, hogy korábban is érezted már, csak kis gyengécske próbálkozás volt és esetleg bélmozgásnak vélted! Ne izgulj, nem sokára jelét adja, hogy milyen erős! :)

2012. máj. 24. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!