Mikor fogja érezni a férjem is a babamozgásokat?
Figyelt kérdés
Én most zárom a 20. hetet, de már esténként nagyon mozog a királylány odabent, a férjem azt mondja, nem érzi. Pedig nekem olyan erőteljesnek tűnik.2012. máj. 11. 08:02
1/6 anonim válasza:
Az én férjem akkor érezte először, mikor 22 hetes lettem. Magamnak én is erősen éreztem már a rugdalózást korábban, de ő még akkor nem. Mostanában érzi, de csak a nagyon erős rúgásokat.
23+3 hetes
2/6 anonim válasza:
Még egy pár hét és fogja érezni. Nem mindenkinél lehet egy időben érezni kint is bent is ugyanolyan erősséggel.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.
2012. máj. 11. 08:06
4/6 anonim válasza:
Szia!
Valószínűleg te azért érzed erősnek,mert belülről érzed,kívülről más!
De nyugi,most már bármikor érezheti!
Azthiszem nálunk a 22. héten érezte először apa,a csuklását pedig ma reggel! Boldog babavárást! 30 hkm
5/6 anonim válasza:
Én alig érzem a kicsimet.15-16héten éreztem rendesen,azóta meg szinte soha.És pedig rendben van,mert uh-n is láttam,hogy mocorog.Pedig lassan már 20hetes leszek.De egyik nap háton feküdtem és az egész hasam rángatózott,azt párom is érezte.Érdekes volt,mert én nem éreztem hogy rugdalna,hanem mintha teljesen nekifeszült volna a hasamnak.Lehet rálapult a hasam úgymond,aztán nem tetszett neki?
6/6 A kérdező kommentje:
A nő a várandósággal olyan dolgokat él át...:)Én akkor éreztem először, hogy a testem nem az enyém, hanem csak használom, mikor hányós voltam. Most is azt érzem, hogy megint nem vagyok ura a testemnek, de jól van ez így..)
2012. máj. 11. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!