13 hetes vagyok és elkaptam egy náthát a kisfiunktól/férjemtől. Egész nap feküdtem ma, ramatyul vagyok, megis most már 37,4 a hőm este hatkor. Hány foktól kell bevenni valamit rá? Mit vegyek be?
Attol az meg paracetamol. Nyugodtan beveheted. A nyomi angolok mindenre azt zabaljak, a rohej, hogy igazuk van. En bevettem kb kettot es pikk pakk jobban lettem, pedig akkor mar tobb mint egy hete kinlodtam.
Javasolom meg, hogy igyal forro citromos vizet is. 3 citrom karika es ra forroviz. Kivalo...ez is a nyomi angoloktol...szinten mukodik. :)
Jobbulast!
London deli resze.
Tenykeg az a lenyeg, hogy laz ne legyen.
Utolso: az algopyrint itt nem ismerik. Vagy legalabbis en meg nem lattam. De kb ugyanazt jelenti nekik a paracetamol mint nekunk az algo.
Pedig Brightonban is sok magyar van. A hoxan "futottam ossze" egy lannyal, aki szinten Brightonban el es raadasul ugyanarra a napra van kiirva mint en. :)
Az a gaz, hogy miota nincs a jo kis iwiw forum azota nehez ismerkedni kornyekbeliekkel. Konkretan en sem ismerek ugy igazan senkit. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!