Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek szimplán meg...

Szerintetek szimplán meg híztam v vki bujkál benne?

Figyelt kérdés

Kép itt!!

Normális válaszokat szeretnék csak, mert volt már 2 vetélésem!

[link]

2013. máj. 26. 23:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de akkor miért nem tesztet csinálsz fénykép helyett???
2013. máj. 27. 07:57
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg csinálj egy tesztet, de nem elkeserítésből szerintem nem terhes pocak. Nem a gyomor környékén fog először nőni a hasad, hanem az alhasadnál, mivel ugye ott van a méhed és ahogy egyre haladsz előre, úgy nő a méhed is, ettől lesz ott fönn a pocakod a végére.

16 hós kisfiú anyukája

2013. máj. 27. 08:01
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
ez most komoly??? így döntsék el??? csinálj már könyörgöm egy tesztet!!!!!
2013. máj. 27. 08:27
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk nekem mindhárom terhességemnél felfelé terjed a pocak nem értem miért amúgy, de pont nem úgy ahogy írták előttem hogy alul dudorodik (pedig elvileg ott kéne logikusan, de nekem mégse:))

De ha mensizel is (oké lehet hogy van aki mensizik terhesen eleinte 1-2 szer) akkor is kimutatná egy teszt ha terhes vagy még jóval mielőtt akár puffadás akár valódi hasnövekedéses tüneted megjelenne.

Én extrán puffadok minden terhességem elején de 4-5 hetesen már erős pozi a teszt, a puffadás pedig csak utána jön 1-2 héttel.

Úgyhogy manapság már nem így fogod megtudni ha tuti terhes vagy hogy valaki szól hogy te , mekkora a hasad, nem vagy te terhes? :)

Csinálj tesztet, szorítunk!! :)

2013. máj. 27. 08:36
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

Teszt vagy doki!Innen nem nagyon lehet megmondani ne hari...

Kivánom hogy baba legyen...

2013. máj. 27. 08:57
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Én 4.babámat várom, 3.hónapig megjött, nem voltam rosszul, és a hasam ugyanigy fent kezdett nőni, most 6 hónaposan alul még mindig lapos a hasam. Én csináltam tesztet, 3at is de negativ volt, végül Uh-on derült ki,hogy baba van, bár más dolog miatt ultrahangoztak.
2013. máj. 27. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Ez egyértelműen hízott has.

Terhességnél sokkal lentebb nő a pocak.

(Mellesleg tényleg nevetséges ilyen kérdést feltennie felnőtt embernek.)

2013. máj. 27. 10:06
 18/19 anonim ***** válasza:
abszolút nem terhes has.
2013. máj. 27. 12:03
 19/19 A kérdező kommentje:

Teszteltem, de nem mutatott semmit, és ismétlem magam voltam már terhes 2x! 1x 11 hetesen kellett meg szakítani mert akkor méhen kívül volt és egy teszt sem mutatott semmit és akkor is felül nőtt a hasam nem alul, alapból van egy kicsi "zsír" rajtam de nem sok!! másodszor meg 5 hetes voltam mikor magától ment el a baba, és akkor is fent kezdett nőni a hasam és akkor sem mutatott semmit a teszt!!! Dokihoz meg még nem mek mert korai lenne!!!

Meg nem egyből kritizálni kell a másikat egy szimpla kérdés volt!!!

2013. máj. 27. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!